Μακ: «Οπισθοχωρήσαμε ανεξήγητα»

Απόστολος Παγώνης
Μακ: «Οπισθοχωρήσαμε ανεξήγητα»

bet365

Ο Σλοβάκος επιθετικός σκόραρε απέναντι στον Ατρόμητο, όμως το γκολ του δεν ήταν αρκετό για να πάρει ο ΠΑΟΚ την νίκη. Ο Μακ μίλησε επίσης και την εμφάνιση της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Ρόμπερτ Μακ με δηλώσεις του αρχικά είπε τα εξής: «Ήμασταν πολύ καλοί δημιουργικά στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να «σκοτώσουμε» τον αντίπαλο .Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε χώρο, γυρίσαμε πίσω και από μία στημένη φάση κρίθηκε το παιχνίδι».

Για το λόγο που οπισθοχώρησε η ομάδα: «Δεν έχω απάντηση. Το συζητήσαμε και στα αποδυτήρια, να έχουμε τον ίδιο ρυθμό όπως και στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο οπισθοχωρήσαμε ανεξήγητα».

Για τις αντιδράσεις του κόσμου: «Είναι λογικό ο κόσμος να είναι δυσαρεστημένος…»

Για το πώς θα «ταρακουνηθεί» η ομάδα: «Αυτή είναι μια ερώτηση για τον προπονητή, για να βρει τι φταίει…»

Για το αν υπάρχει πίεση στην ομάδα: «Δε θα έλεγα ότι υπάρχει πίεση. Θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα σε κάθε παιχνίδι. Πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι του Κυπέλλου και πλέον έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό».

Για τη θέση του και αν νιώθει άνετα στην κορυφή της επίθεση: «Το έχω ξαναπεί, νιώθω άνετα. Εξαρτάται από τον προπονητή, το που θα παίξω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα