«Ως το τέλος για Τσάβες» λένε στον ΠΑΣ Γιάννινα!

«Ως το τέλος για Τσάβες» λένε στον ΠΑΣ Γιάννινα!

Στα Γιάννενα στο άκουσμα της είδησης ότι ο Κρίστιαν Τσάβες βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ εξεπλάγησαν. Τι είπε στο gazzetta για την υπόθεση ο Γιώργος Χριστοβασίλης.

«Ως το τέλος για Τσάβες» λένε στον ΠΑΣ Γιάννινα!
Απόρησαν με την είδηση περί ΠΑΟΚ γιατί ένας από τους βασικούς λόγους που ο Αργεντινός είχε καταθέσει προσφυγή εναντίον των Ηπειρωτών ήταν η επιθυμία του να επιστρέψει στην πατρίδα του γιατί όπως έχει δηλώσει του λείπει η κόρη του.
 
Στον ΠΑΣ θεωρούν ότι όλο αυτό το καιρό ο Τσάβες έπαιζε παιχνίδια και δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν έτσι την περίπτωσή του.  Για τον λόγο αυτό κατέθεσαν έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ κι ελπίζουν ότι θα δικαιωθούν σε δεύτερο βαθμό και ο ποδοσφαιριστής να μην μείνει ελεύθερος.
 
 
Ακόμα όμως και σε δεύτερο βαθμό η απόφαση είναι υπέρ του Τσάβες, ο παίκτης θα είναι ελεύθερος για έξι μήνες μέχρι το καλοκαίρι του 2016. Και αυτό γιατί όπως έχει γίνει γνωστό και το έχει επιβεβαιώσει και ο Αργεντινός, από το καλοκαίρι του 2016 και μέχρι το 2018 ο παίκτης δεσμεύεται με νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
 
Άρα, ο ΠΑΟΚ το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να υπογράψει μαζί του μέχρι το τέλος της σεζόν (εφόσον βέβαια ο Τσάβες δικαιωθεί ξανά) ή αν αποφασίσει να του προσφέρει ένα συμβόλαιο μεγαλύτερης χρονικής διάρκειας θα πρέπει να δώσει λεφτά στον ΠΑΣ Γιάννινα (170.000 ευρώ) για να τον παραχωρήσει, αφού σε διαφορετική περίπτωση στον παίκτη θα επιβληθεί τιμωρία έχοντας υπογράψει σε δύο ομάδες.
 
Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργο Χριστοβασίλη, επειδή φήμες από την Θεσσαλονίκη θέλουν τον Δικέφαλο του Βορρά να ζητάει από τον ΠΑΣ να αποσύρει την έφεση, ο οποίος τόνισε ότι κανένας από τον ΠΑΟΚ δεν τον έχει ενοχλήσει για τον Τσάβες ενώ επιβεβαίωσε ότι θα πάει την υπόθεση με τον Αργεντινό στα άκρα μετά και τις νέες του δηλώσεις κατά του ισχυρού άνδρα των Ηπειρωτών.
 
«Από εσάς ακούω για ΠΑΟΚ και Τσάβες. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε έφεση στην πρωτόδικη απόφαση που τον αφήνει ελεύθερο και θα κυνηγήσουμε την υπόθεση μέχρι το τέλος, ειδικά μετά και τις νέες του δηλώσεις κατά της ομάδας. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι ο παίκτης από το καλοκαίρι του 2016 δεσμεύεται με νέο διετές συμβόλαιο με την ομάδα. Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τσάβες συμπεριφέρεται έτσι στον ΠΑΣ και γι αυτό δεν το αφήσουμε να περάσει έτσι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Χριστοβασίλης.

Best of internet