Καραγεωργίου: «Χαμένοι είμαστε...»

Καραγεωργίου: «Χαμένοι είμαστε...»

Στην Καλλονή έχουν αποδεχθεί την μοίρα τους για τον επικείμενο υποβιβασμό της ομάδας, όπως αποτυπώνεται και στα λεγόμενα του Νίκου Καραγεωργίου.

Καραγεωργίου: «Χαμένοι είμαστε...»
Ο τεχνικός της Καλλονής είπε για:
 
Τον αγώνα με τον Παναιτωλικό: Φεύγουμε στεναχωρημένοι από ένα ωραίο παιχνίδι. Θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει με ένα μεγαλύτερο σκορ, αλλά θα μπορούσαμε, στο δεύτερο ημίχρονο, σε κάποιες στιγμές να δημιουργήσουμε κάποιες προϋποθέσεις για να λειτουργήσουμε καλύτερα στην τελική προσπάθεια και βάλουμε ένα γκολ.
 
Πιστεύω ότι ένας βαθμός δεν θα έπαιζε τόσο μεγάλο ρόλο στη θέση που βρισκόμαστε, αλλά θα ήταν ένα τεράστιο ψυχολογικό αβαντάζ. Δεν τα καταφέραμε. Δεν έχουμε να χάσουμε κάτι. Εξάλλου χαμένοι είμαστε εξαιτίας της βαθμολογικής θέσης. Έχουμε έναν Γολγοθά μπροστά μας.
 
Το θέμα είναι να καταλάβουν τα παιδιά ότι η λογική τους πρέπει να είναι σαν αυτή του δευτέρου ημιχρόνου. Στο πρώτο μέρος, άλλα είπαμε και διαφορετικά λειτουργήσαμε. Δεν μπορούμε να έχουμε πισωγύρισμα. Είτε παίζουμε με ισάξια ομάδα είτε με τον πρωταθλητή, έτσι πρέπει να αντιμετωπίζουν τα παιδιά την κατάσταση. Ελπίζω ότι θα μας γίνει μάθημα. Μπράβο στον Παναιτωλικό. Εύχομαι τα καλύτερα.

Best of internet