Ανζέρ - Μονακό 3-0

Gazzetta team
Ανζέρ - Μονακό 3-0

bet365

Το αήττητο σερί των 9 αγώνων έλαβε τέλος για την Μονακό, που ηττήθηκε με 3-0 από την εκπληκτική Ανζέρ.

Όλα πήγαιναν καλά για την Μονακό τον τελευταίο καιρό, καθώς οι Μονεγάσκοι έτρεχαν αήττητο σερί 9 αγώνων και είχαν εδραιωθεί στη 2η θέση. Αυτά, μέχρι να έρθει το ταξίδι στο Jean Bouin με αντίπαλο την εκπληκτική Ανζέρ. Οι γηπεδούχοι προσγείωσαν τους παίκτες του Ζαρντίμ, φτάνοντας εύκολα και δίκαια στη νίκη με 3-0.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ματς, όμως ο Μπερνάρντο Σίλβα ήταν ο πρώτος που έφτασε κοντά στο γκολ, για να τα θαλασσώσει στην τελική προσπάθεια. Ακολούθησε το καλό μακρινό σουτ του Κετκεοφομφόνε στο 14’, πριν η Ανζέρ ανοίξει το σκορ στο 19’. Κόρνερ του Καπέλ, κεφαλιά του Τομάς στο οριζόντιο δοκάρι και από τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν με τίποτα να αμυνθούν, ο Εντόι από κοντά έκανε το 1-0. Η συνέχεια ανήκε στους παίκτες του Μουλέν, με τον Σούμπασιτς να βγάζει το σουτ του Καπέλ και την προσπάθεια του Σουνού, πριν έρθει το δεύτερο γκολ στο τέλος του πρώτου μέρους.

Στο 43’ το σουτ του Σουνού σταμάτησε στο δοκάρι, μία από τα ίδια στην άμυνα της Μονακό και ο Εντόι βρήκε και πάλι δίχτυα για το 2-0. Οι παίκτες του Ζαρντίμ έδειξαν αποφασισμένοι στο ξεκίνημα της επανάληψης, με τους Έλντερ Κόστα και Μπακαγιόκο να πλησιάζουν, χωρίς επιτυχία, στο γκολ και τα πάντα να τελειώνουν στο 55’. Σέντρα του Σουνού από δεξιά, ο Εντόι έπιασε αέρα, όμως οι γηπεδούχοι στάθηκαν πολύ τυχεροί, καθώς η μπάλα στρώθηκε στον Γιαταρά, που με πλασέ στην κίνηση έκανε το 3-0! Το υπόλοιπο του παιχνιδιού ήταν τυπική διαδικασία, είχαμε ελάχιστες φάσεις και το 3-0 έμεινε μέχρι το τέλος.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα