Βραβεύτηκε ο Μανιάς

Βραβεύτηκε ο Μανιάς

Ο Μιχάλης Μανιάς πήρε το βραβείο του MVP της 19ης αγωνιστικής και αφιέρωσε το βραβείο στους συμπαίκτες του.

Βραβεύτηκε ο Μανιάς

Το βραβείο του MVP της 19ης αγωνιστικής απονεμήθηκε στον Μιχάλη Μανιά του ΠΑΣ Γιάννινα, νικητή του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Super League Ελλάδα, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA. Τη βράβευση πραγματοποίησε ο βοηθός προπονητή κ. Γιώργος Γεωργουλοπουλος.

Μετά τη βράβευσή του ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα δήλωσε«Αυτο το βραβείο θέλω να το αφιερώσω σε όλους τους συμπαίκτες μου και σε όλο τον κοσμο που ηταν πίσω απο αυτή τη νικη, δηλαδή το τεχνικό μας επιτελείο, γιατι είμασταν ολοι MVP.  Και ο Σταύρος (σ.σ. Τσουκαλάς) ηταν πολυ καλός σε αυτο το παιχνίδι και μακάρι να έρθουν και αλλα βραβεία».

Για ενδεχόμενη κλήση του στην Εθνική είπε«Ποιος δεν θα ήθελε να παίξει με το εθνόσημο. Μακάρι καποια στιγμη να μου δώσει δύναμη ο Θεός να το πετύχω».

Από την Πλευρά του ο κ. Γεωργουλόπουλος είπε: «Είμαι πολυ χαρούμενος που βραβεύω τον Μιχάλη γιατι μεσα απο την βράβευσή του αποδεικνύεται οτι η ομάδα είχε καλή απόδοση και πήρε ενα θετικό αποτέλεσμα. Μεσα απο την καλή απόδοση καποιοι αθλητές ξεχωρίζουν. Ο Μιχαλης ξεχωρίζει στα τελευταία παιχνίδια καθώς ειναι ένας αθλητής με σπουδαία προσόντα και δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες.»

Best of internet