«Ερυθρόλευκη» δύναμη και στις αποχωρήσεις!

«Ερυθρόλευκη» δύναμη και στις αποχωρήσεις!

Δημήτρης Τομαράς
«Ερυθρόλευκη» δύναμη και στις αποχωρήσεις!

bet365

Ο Ολυμπιακός αποτυπώνει την δυναμική του ακόμα και με τις παραχωρήσεις παικτών που δεν επρόκειτο να γυρίσουν ποτέ στο Λιμάνι. Διαβάστε το θέμα στο Gazzetta.gr.

Οι πωλήσεις των Ματιέ Ντοσεβί και Σαμπού Γιαταμπαρέ θα αποφέρουν στους Πειραιώτες συνολικά το ποσό των 2,3 εκατ. ευρώ. Και προσέξτε έχουμε να κάνουμε με παίκτες που όχι απλά ήταν καιρό τώρα εκτός πλάνων και... φευγάτοι σε άλλες ομάδες αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να πιάσουν ξανά Λιμάνι για να πάρουν άλλη ευκαιρία στον Ολυμπιακό. Σε αυτά θα πρέπει να προστεθεί και η επικείμενη αγορά του Δημήτρη Διαμαντάκου από την Καρσλρούη, που θα πρέπει να δώσει 1 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα το θέμα του Διαμαντάκου έχει ήδη δρομολογηθεί. Είναι ζήτημα ημερών για το επίσημο deal. Οι ερυθρόλευκοι καρπώθηκαν χρήματα και από τους δανεισμούς των Μάικλ Ολαϊτάν σε Κόρτράϊκ και Γιάννη Γιαννιώτα σε ΑΠΟΕΛ ενώ το ίδιο θα συμβεί και για την περίπτωση του Τάσου Αυλωνίτη για την Στούρμ Γκρατς. Η δυναμική των Πειραιωτών στην ευρωπαϊκή αγορά αποτυπώνεται ακόμα και στις αποχωρήσεις παικτών τους. Όταν κλείνει ένας ποδοσφαιριστής που είχε... ξεγραφτεί σε μία ομάδα όπως η Βέρντερ Βρέμης αυτό λέει πολλά.

Ας μην ξεχνάμε πως ο Ολυμπιακός έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια άλλου είδους λογική για τους παίκτες του. Αυτό μπορεί να το δει κανείς ακόμα και στην διαχείριση πιτσιρικάδων, όπως με τον Νίκο Βέργο που έφυγε με δανεισμό για την Ισπανία και την Έλτσε. Στο εξωτερικό οι ερυθρόλευκοι παίκτες αποκτούν πολύ καλύτερες εμπειρίες και παραστάσεις για να... ατσαλωθούν, να βελτιωθούν και είτε να κάνουν το επόμενο βήμα είτε να γυρίσουν στην Ελλάδα.

Δείτε παρακάτω το πινακάκι με τις αποχωρήσεις και τα σχετικά ποσά του Γενάρη (σ.σ. συμπεριλαμβάνεται και η επικείμενη απόκτηση του Διαμαντάκου με κανονική μεταγραφή από τους Γερμανούς):

ΝτοσεβίΑγορά από Σταντάρ1,3 εκατ. ευρώ
ΓιαταμπαρέΑγορά από Βέρντερ2,5 εκατ. ευρώ (2 σε Ολυμπιακό και 500.000 σε Σταντάρ)
ΓαννιώταςΔανεικός σε ΑΠΟΕΛ100.000 ευρώ
ΟλαϊτάνΔανεικός σε Κόρτραϊκ300.000 ευρώ
ΜπενΔανεικός σε Λεβαδειακό-
ΓούταςΔανεικός σε Ξάνθη-
ΤζανδάρηςΔανεικός σε Πανιώνιο-
ΙωαννίδηςΜε ελεύθερη μεταγραφή σε Αστέρα-
ΔιαμαντάκοςΑγορά από Καρλσρούη1 εκατ. ευρώ
Σύνολο: 4,7 εκατ. ευρώ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα