Πήρε Βλαχοδήμο στα Χανιά ο Στραματσόνι!

Gazzetta team
Πήρε Βλαχοδήμο στα Χανιά ο Στραματσόνι!

bet365

Στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι για πρώτη φορά είναι ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος, με τον Ιταλό τεχνικό να τον παίρνει στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Έτοιμος για τον Πλατανιά ο Παναθηναϊκός, που θα έχει για πρώτη φορά διαθέσιμο τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο, με τον Αντρέα Στραματσόνι να τον παίρνει στην αποστολή. Αντίθετα, εκτός έμειναν οι τραυματίες Μπεργκ, Μαμούτε, Σάντσεθ που έκαναν θεραπεία και ατομικό, όπως επίσης και ο τιμωρημένος Κουτρουμπής.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε ζέσταμα, «κορόιδο», ανοίγματα και παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για το ματς με τους Χανιώτες, που θα διεξαχθεί στο δημοτικό γήπεδο Περιβολίων για την 20η αγωνιστική στη Super League Ελλάδα.

Στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Ευαγγέλου, Ταυλαρίδης, Τελάντερ, Μέστο, Πράνιτς, Νάνο, Εσιέν, Λαγός, Εβαντζελίστα, Αμπέντ, Ζέκα, Λουντ, Βλαχοδήμος, Κλωναρίδης, Μπουμάλ, Καλτσάς και Πέτριτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα