Ντέρμπι τίτλου στη Βαρκελώνη

Gazzetta team
Ντέρμπι τίτλου στη Βαρκελώνη

bet365

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Ατλέτικο στο ντέρμπι κορυφής της La Liga, η Ρόμα ψάχνει την πρώτη της νίκη με τον Σπαλέτι με αντίπαλο την Φροζινόνε, η Σίτι παίζει στο Κύπελλο εκτός έδρας με την Άστον Βίλα, ενώ η Στουτγκάρδη υποδέχεται το Αμβούργο.

Μεγάλο ματς στη Βαρκελώνη, όπου η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Ατλέτικο, με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στην κορυφή της La Liga. Οι γηπεδούχοι έχουν 5 συνεχόμενες νίκες επί των Μαδριλένων σε όλες τις διοργανώσεις, με τον άσο να πληρώνει 1,50 στη Sportingbet.gr. Οι ροχιμπλάνκος, όμως, έχουν καταφέρει να κρατήσουν το μηδέν στα 9 από τα 11 τελευταία τους παιχνίδια, με το N/G να είναι στο 1,75 και το Χ2 στο 2,55.

Στα τελευταία 10 ματς της Μπαρτσελόνα είχαμε over, το οποίο θα βρείτε στο 1,80, ενώ ο Αλμπέρτο Μαγιένκο είχε μοιράσει συνολικά 17 κάρτες στα δύο παιχνίδια, που διαιτήτευσε πέρυσι ανάμεσα στις δύο ομάδες. Το over 6,5 στις κίτρινες πληρώνει 1,85. Τέλος, οι Καταλανοί σκοράρουν το 29% των γκολ τους στο διάστημα 46-60, που είναι η καλύτερη επίδοση στην κατηγορία. Να μπει γκολ σε αυτό το διάστημα πληρώνει 2,55.

Στην Αγγλία έχουμε Κύπελλο, όπου ξεχωρίζει το παιχνίδι της Άστον Βίλα με την Μάντσεστερ Σίτι. Οι γηπεδούχοι έχουν δεχθεί μόλις 1 γκολ στα τελευταία τους ματς σε όλες τις διοργανώσεις, με το N/G να πληρώνει 1,85 στη Sportingbet.gr.

Από εκεί και πέρα, οι πολίτες έχουν πάρει την πρόκριση και τις τρεις τελευταίες φορές, που αντιμετώπισαν τους χωριάτες, με το διπλό να είναι στο 1,666. Εκτός έδρας, όμως, έχουν καταφέρει να κερδίσουν μόλις 2 από τα 9 τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις, με το να πληρώνει 2,15. Τέλος, οι γηπεδούχοι έχουν σκοράρει και στα 12 τελευταία εντός έδρας ματς για το Κύπελλο, με το over 0,5 της Βίλα να είναι στο 1,571.

Στη Serie A, ο Λουτσιάνο Σπαλέτι ψάχνει την πρώτη του νίκη στον πάγκο της Ρόμα, η οποία υποδέχεται την Φροζινόνε. Οι φιλοξενούμενοι χάνουν από το ημίχρονο στα 5 από τα 6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια τους, επιλογή που πληρώνει 1,666 στη Sportingbet.gr. Από εκεί και πέρα μπορεί να είχαμε under στα 5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της Ρόμα (θα το βρείτε στο 2,50), όμως στα 5 τελευταία εκτός έδρας της Φροζινόνε, που πάντα παίζει ανοιχτά, είχαμε 4-6 γκολ, με το 4+ γκολ να πληρώνει 2,20.

Ντέρμπι παράδοσης στην Bundesliga, όπου η Στουτγκάρδη υποδέχεται το Αμβούργο. Οι γηπεδούχοι είναι αναγεννημένοι και προέρχονται από δύο συνεχόμενες νίκες, με τον άσο να είναι στο 1,95. Στα τελευταία 9 εντός έδρας παιχνίδια, όμως, με αντίπαλο το Αμβούργο έχουν χάσει 6 φορές, με το διπλό να πληρώνει 3,75 στη Sportingbet.gr.

Οι φιλοξενούμενοι δέχονται γκολ στα 6 από τα 7 τελευταία ματς, οι γηπεδούχοι στα 9 τελευταία και θα βρείτε το G/G στο 1,65. Στα 9 από τα 13 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, μάλιστα, είχαμε over, το οποίο είναι στο 1,727. Τέλος, στα μέχρι τώρα παιχνίδια τους οι δύο ομάδες έχουν συνολικά μέσο όρο 4,88 καρτών, με το over 4,5 στις κάρτες να πληρώνει 1,85.

 

Τελευταία Νέα