Μάκος: «Πάμε καλά, μην το ματιάσουμε...»

Μάκος: «Πάμε καλά, μην το ματιάσουμε...»

Το μομέντουμ των τελευταίων παιχνιδιών πρέπει να διατηρήσει ο Παναιτωλικός για να καταφέρει να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει σήμερα, απέναντι στην Καλλονή, όπως ανέφερε ο Γρηγόρης Μάκος.

Μάκος: «Πάμε καλά, μην το ματιάσουμε...»

Ο έμπειρος χαφ μίλησε στην κάμερα της Nova και είπε χαρακτηριστικά:

«Δεν το σκεφτόμαστε ξεχωριστά, ούτε το σκεφτόμαστε διαφορετικά μετά το πρώτο μεταξύ μας παιχνίδι τη φετινή σεζόν και το βαρύ σκορ εις βάρος μας. Ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα στην έδρα μας, έχοντας κερδίσει τον Παναιτωλικό και δεν έχει να χάσει κάτι, μόνο να κερδίσει. 

Προέρχεται από μία αλλαγή προπονητή και προσπαθεί να κερδίσει το χαμένος έδαφος και θα τα παίξει όλα για όλα. Εμείς αν είμαστε προσεκτικοί, χρειάζεται να δουλέψουμε και να διαβάσουμε καλύτερα τον αντίπαλό μας. Επειδή παίζουμε στην έδρα μας, ο κόσμος πρέπει να στηρίξει την ομάδα και μακάρι να γεμίσει όλο το γήπεδο. 

Θα είναι Σάββατο και σε καλή ώρα το ματς, και θα μας δώσει ώθηση ο κόσμος. Αν μπούμε από την αρχή πιεστικά και να μην τους αφήσουμε να κάνουν το παιχνίδι τους και επιβάλουμε το ρυθμό μας, εμείς θα καταφέρουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Είμαστε σε καλή στιγμή, μη το ματιάσουμε που λέμε, και ελπίζω να συνεχίσουμε το ίδιο καλά».

Best of internet