Μάκος: «Πάμε καλά, μην το ματιάσουμε...»

Gazzetta team
Μάκος: «Πάμε καλά, μην το ματιάσουμε...»

bet365

Το μομέντουμ των τελευταίων παιχνιδιών πρέπει να διατηρήσει ο Παναιτωλικός για να καταφέρει να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει σήμερα, απέναντι στην Καλλονή, όπως ανέφερε ο Γρηγόρης Μάκος.

Ο έμπειρος χαφ μίλησε στην κάμερα της Nova και είπε χαρακτηριστικά:

«Δεν το σκεφτόμαστε ξεχωριστά, ούτε το σκεφτόμαστε διαφορετικά μετά το πρώτο μεταξύ μας παιχνίδι τη φετινή σεζόν και το βαρύ σκορ εις βάρος μας. Ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα στην έδρα μας, έχοντας κερδίσει τον Παναιτωλικό και δεν έχει να χάσει κάτι, μόνο να κερδίσει.

Προέρχεται από μία αλλαγή προπονητή και προσπαθεί να κερδίσει το χαμένος έδαφος και θα τα παίξει όλα για όλα. Εμείς αν είμαστε προσεκτικοί, χρειάζεται να δουλέψουμε και να διαβάσουμε καλύτερα τον αντίπαλό μας. Επειδή παίζουμε στην έδρα μας, ο κόσμος πρέπει να στηρίξει την ομάδα και μακάρι να γεμίσει όλο το γήπεδο.

Θα είναι Σάββατο και σε καλή ώρα το ματς, και θα μας δώσει ώθηση ο κόσμος. Αν μπούμε από την αρχή πιεστικά και να μην τους αφήσουμε να κάνουν το παιχνίδι τους και επιβάλουμε το ρυθμό μας, εμείς θα καταφέρουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Είμαστε σε καλή στιγμή, μη το ματιάσουμε που λέμε, και ελπίζω να συνεχίσουμε το ίδιο καλά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα