Ταυλαρίδης: «Να λύσουμε το επιθετικό μας πρόβλημα»

Ταυλαρίδης: «Να λύσουμε το επιθετικό μας πρόβλημα»

Gazzetta team
Ταυλαρίδης: «Να λύσουμε το επιθετικό μας πρόβλημα»

bet365

Ο Στάθης Ταυλαρίδης στάθηκε στην επιθετική δυστοκία του Παναθηναϊκού λόγω των απουσιών Μπεργκ και Καρέλη, ενώ μίλησε για την ανανέωση του συμβολαίου του και το ενδεχόμενο να τελειώσει την καριέρα του στο «τριφύλλι».

Αναλυτικά, ο Στάθης Ταυλαρίδης μίλησε στη Nova για:

-το 0-0 με τον Ατρόμητο: «Προσπαθήσαμε, παίξαμε κάτω την μπάλα, είχαμε τον έλεγχο, αλλά δυστυχώς στις ευκαιρίες που μας δόθηκαν δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Η απόδοση του Ατρομήτου ήταν έκπληξη για μας, φέτος δεν τα πάει τόσο καλά, αλλά είναι έμπειρη ομάδα, με παίκτες ποιότητας και μας δυσκόλεψαν πολύ».

-τη ρεβάνς στο Περιστέρι: «Είμαστε Παναθηναϊκός. Πρώτος στόχος είναι το Κύπελλο. Είναι ένας τελικός για μας, δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι και θα γίνει μια μεγάλη μάχη».

-την επιστροφή του κόσμου στη Λεωφόρο μετά την τιμωρία: «Το να παίζεις ποδόσφαιρο σε άδειες κερκίδες είναι ό,τι χειρότερο. Μας έλειψε ο κόσμος για σχεδόν δύο μήνες. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να τον ευχαριστήσουμε με το αποτέλεσμα που φέραμε».

-το επιθετικό πρόβλημα του Παναθηναϊκού: «Δουλεύουμε πάρα πολύ στην προπόνηση. Η απουσία του Μπεργκ είναι πολύ μεγάλη. Κακά τα ψέματα και το κενό που άφησε ο Καρέλης είναι εξίσου σημαντικό και φαίνεται μέχρι στιγμής. Ευελπιστώ στα επόμενα παιχνίδια να λύσουμε αυτό το πρόβλημα που μας ανησυχεί».

-τον αγώνα με τον Πλατανιά: «Είναι κλασική ομάδα Παράσχου. Είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί του. Ο Πλατανιάς δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα στην αρχή, αλλά είναι πολύ καλή ομάδα και πιστεύω πως θα γίνει καλό παιχνίδι. Εμείς πάμε για τους τρεις βαθμούς».

-τη διαφορά μεταξύ Αναστασίου και Στραματσόνι: «Δεν θέλω να μπαίνω σε σύγκριση προπονητών. Κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία. Η ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο. Δεν έχουμε προβλήματα στην άμυνα, μπροστά όμως έχουμε κάποια προβλήματα. Μας αρέσει το πώς η ομάδα αυτή τη στιγμή βρίσκεται μέσα στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα είναι σημαντικά και τα αποτελέσματα».

-την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το επόμενο καλοκαίρι: «Είναι για μένα μια μεγάλη ανταμοιβή. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα του Παναθηναϊκού και θα είμαι για έναν ακόμη χρόνο. Το ποδόσφαιρο θέλει υπομονή, επιμονή και σκληρή δουλειά. Εγώ αυτό κάνω τόσα χρόνια και αυτό θα συνεχίσω να κάνω».

-το αν σκέφτεται να τελειώσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό: «Είμαι πολύ διψασμένος, κάθε μέρα έρχομαι με όρεξη στην προπόνηση και παρότι δεν παίζω πολύ τελευταία, προσπαθώ να βάζω δύσκολα στον προπονητή για να με υπολογίζει. Δεν σκέφτομαι αυτή τη στιγμή κάτι για τα επόμενα χρόνια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα