Μοιράζει... άκυρα ο Πέκχαρτ

Κώστας Ζάλιαρης
Μοιράζει... άκυρα ο Πέκχαρτ

bet365

Αρνητικά ενδεχομένως να κλείσει η υπόθεση του Τόμας Πέκχαρτ για την ΑΕΚ, αφού, παρά το γεγονός πως ο παίκτης εμφανιζόταν έτοιμος για την «Ένωση», φαίνεται να μην επιθυμεί να φύγει τελικά από την Ίνγκολσταντ.

Ο τσεχικός Τύπος αναφέρει ότι ο 27χρονος επιθετικός παρά τον απόλυτα περιορισμένο χρόνο συμμετοχής που έχει τη φετινή σεζόν, μετρώντας 83 λεπτά σε τέσσερα παιχνίδια που έχει κληθεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του, δεν προτίθεται να πραγματοποιήσει αλλαγή «στέγης» αυτή τη στιγμή.

Ακόμα και ο εκπρόσωπός του, Πάβελ Πάσκα, δήλωνε έκπληκτος με το πόσο κάθετα αρνητικός είναι ο Πέκχαρτ στο ενδεχόμενο να κάνει κάτι καινούριο, αφού προτάσεις υπάρχουν, αλλά ο ποδοσφαιριστής τις απορρίπτει όλες.

Από Πολωνία, Ουγγαρία και Δανία υπήρξε χειροπιαστό ενδιαφέρον για την περίπτωσή του, ωστόσο, ο Τσέχος επιθετικός επιλέγει μέχρι στιγμής να συνεχίσει στην Ίνγκλοσταντ.

Βέβαια, στο εν λόγω δημοσίευμα του «isport.blesk.cz» δεν αναφέρεται η ΑΕΚ από Ελλάδα, αλλά γίνεται ξεκάθαρο μάλλον ότι ο ποδοσφαιριστής δεν ασχολείται με τίποτα άλλο πέρα από την ομάδα του αυτή τη στιγμή...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα