Μοιράζει... άκυρα ο Πέκχαρτ

Μοιράζει... άκυρα ο Πέκχαρτ

Μοιράζει... άκυρα ο Πέκχαρτ

Αρνητικά ενδεχομένως να κλείσει η υπόθεση του Τόμας Πέκχαρτ για την ΑΕΚ, αφού, παρά το γεγονός πως ο παίκτης εμφανιζόταν έτοιμος για την «Ένωση», φαίνεται να μην επιθυμεί να φύγει τελικά από την Ίνγκολσταντ.  

Ο τσεχικός Τύπος αναφέρει ότι ο 27χρονος επιθετικός παρά τον απόλυτα περιορισμένο χρόνο συμμετοχής που έχει τη φετινή σεζόν, μετρώντας 83 λεπτά σε τέσσερα παιχνίδια που έχει κληθεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του, δεν προτίθεται να πραγματοποιήσει αλλαγή «στέγης» αυτή τη στιγμή.

Ακόμα και ο εκπρόσωπός του, Πάβελ Πάσκα, δήλωνε έκπληκτος με το πόσο κάθετα αρνητικός είναι ο Πέκχαρτ στο ενδεχόμενο να κάνει κάτι καινούριο, αφού προτάσεις υπάρχουν, αλλά ο ποδοσφαιριστής τις απορρίπτει όλες.

Από Πολωνία, Ουγγαρία και Δανία υπήρξε χειροπιαστό ενδιαφέρον για την περίπτωσή του, ωστόσο, ο Τσέχος επιθετικός επιλέγει μέχρι στιγμής να συνεχίσει στην Ίνγκλοσταντ.

Βέβαια, στο εν λόγω δημοσίευμα του «isport.blesk.cz» δεν αναφέρεται η ΑΕΚ από Ελλάδα, αλλά γίνεται ξεκάθαρο μάλλον ότι ο ποδοσφαιριστής δεν ασχολείται με τίποτα άλλο πέρα από την ομάδα του αυτή τη στιγμή... 

Best of internet