Ο ΠΑΟΚ πάει στην Πόλη

Ο ΠΑΟΚ πάει στην Πόλη

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο ΠΑΟΚ πάει στην Πόλη

bet365

Με επικεφαλής τον Ιβάν Σαββίδη αντιπροσωπεία του ΠΑΟΚ θα βρεθεί τη Δευτέρα στην Κωνσταντινούπολη.

Ο λόγος της παρουσίας στη γενέτειρα πόλη του Συλλόγου και σκοπός του ταξιδιού, είναι η συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, προκειμένου να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της παρουσίας του Παναγιότατου, στη Θεσσαλονίκη, αφού ο ίδιος θα κηρύξει την έναρξη της μεγάλης επετειακής εκδήλωσης, που θα είναι αφιερωμένη στον εορτασμό των 90 ετών, όπως είχε κάνει και για τα 80 χρόνια, από την ίδρυση του «ασπρόμαυρου» συλλόγου.

Μαζί με τον Ιβάν Σαββίδη, που θα ηγείται της αποστολής, θα είναι ο σύμβουλος επί του αγωνιστικού και βετεράνος ποδοσφαιριστής του συλλόγου, Γιώργος Κούδας, το μέλος της διοίκησης κι αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη, Δημοκράτης Παπαδόπουλος κι ο επί χρόνια υπάλληλος σε ΠΑΕ, ΚΑΕ και Ερασιτέχνη, Δημήτρης Νικηφόρος, όλοι μέλη της επιτροπής εορτασμού των 90 χρόνων ζωής του ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα