Πρότεινε Ζονγκό για τα άκρα ο Μιλοβάνοβιτς

Πρότεινε Ζονγκό για τα άκρα ο Μιλοβάνοβιτς

Gazzetta team
Πρότεινε Ζονγκό για τα άκρα ο Μιλοβάνοβιτς

bet365

Με την μεταγραφική περίοδo να πλησιάζει προς το τέλος της, η ΑΕΚ εντείνει τις προσπάθειες της για ενίσχυση, με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς να προτείνει την περίπτωση του Τζόναθαν Ζονγκό για τα άκρα.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση εξτρέμ και σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς πρότεινε την περίπτωση του Τζόναθαν Ζονγκό της Αλμερία.

Ο 26χρονος εξτρέμ από την Μπουργκίνα Φάσο αγωνίζεται από το 2011 στην ισπανική ομάδα (74 συμμετοχές, 6 γκολ) και το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι, κάτι που κάνει πιο απλή την περίπτωση του, καθώς η Ένωση θα μπορούσε να τον αποκτήσει από τώρα, καταβάλλοντας ένα ποσό στην ομάδα του.

Παίξε στην Sportingbet με τις καλύτερες αποδόσεις το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο.

Είναι δεξιοπόδαρος, ωστόσο μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια και στα δύο άκρα, με τον Γκουστάβο Πογιέτ να «σκανάρει» πλέον την περίπτωση του και εφόσον ο ίδιος κρίνει πως ο παίκτης ταιριάζει στις απαιτήσεις του, τότε η ΑΕΚ θα κινηθεί για την απόκτηση του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα