Μάιντς - Γκλάντμπαχ 1-0

Gazzetta team
Μάιντς - Γκλάντμπαχ 1-0

bet365

Το ξεκίνημα στον δεύτερο γύρο μοιάζει πολύ με εκείνο του πρώτου, καθώς η Γκλάντμπαχ ηττήθηκε με 1-0 από την Μάιντς και μπήκε στο 2016 με... μηδέν στα δύο.

Το ξεκίνημα της Γκλάντμπαχ στη σεζόν ήταν καταστροφικό. Τελικά, οι συνεχόμενες ήττες έφτασαν τις 5, για να έρθει ο Σούμπερτ στη θέση του Φαβρ και η Μπορούσια να εντυπωσιάσει. Το ξεκίνημα στο 2016 θυμίζει εκείνη την περίοδο. Η ομάδα του Σούμπερτ έπαιξε χωρίς ένταση και ηττήθηκε με 1-0 από την Μάιντς, για να ξεκινήσει με δύο συνεχόμενες ήττες μετά από εκείνη από την Ντόρτμουντ.

Η επιλογή του Σούμπερτ να βάλει τον Τζόνσον στον άξονα ήταν ενδιαφέρουσα, όμως στο τέλος λειτούργησε εναντίον της ομάδας του, που δεν κατάφερε να ελέγξει σε κανένα σημείο τον ρυθμό. Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα, έχασαν την πρώτη ευκαιρία με τον Χάιρο στο 8', ο Νόρντβαϊτ απείλησε πρώτος για τους φιλοξενούμενους στο 9' και το 1-0 έγινε στο 21' με τον Κλέμενς. Οι παίκτες του Σμιντ έφυγαν στην αντεπίθεση, κανένας δεν μάρκαρε τον Γερμανό μέσο και εκείνος με πολύ ωραίο σουτ έκανε το 1-0 στην 100ή του εμφάνιση στην Bundesliga!

Τα πουλάρια είχαν χάσει τη μεσαία γραμμή, όμως έχασαν καλή ευκαιρία με τον Ράφαελ στο 35'. Ο Μάλι παραλίγο να κάνει το 2-0 στο 44', όμως ο Ζόμερ έβγαλε πολύ ωραία, για να κρατήσει την Μπορούσια στο ματς. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι έκαναν απλά τα απαραίτητα. Έδωσαν χώρο, τον οποίο οι παίκτες του Σούμπερτ δεν μπορούσαν να εκμεταλλευτούν, έχοντας ανούσια κατοχή.

Είναι χαρακτηριστικό ότι έπρεπε να φτάσουμε στο 72', για να δούμε την πρώτη κλασική ευκαιρία, όταν μετά από κεφαλιά του Στιντλ ο Μπουσμάν έσωσε στη γραμμή, για να κάνει το ίδιο ο Κάριους στο σουτ του Ράφαελ! Ήταν το σημείο, στο οποίο οι φιλοξενούμενοι πίεζαν, όμως μάταια. Στο 84' ο Αζάρ έφτασε κοντά στην ισοφάριση, στο 89' ο Κρίστενσεν δεν βρήκε στόχο, ενώ η τελευταία ευκαιρία χάθηκε στις καθυστερήσεις για την Μάιντς με τον Κλέμενς και το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα