«Ζεστός» για Λέτο ο Παναθηναϊκός! (vids)

«Ζεστός» για Λέτο ο Παναθηναϊκός! (vids)

Νίκος Αθανασίου
«Ζεστός» για Λέτο ο Παναθηναϊκός! (vids)

bet365

Ο Σεμπάστιαν Λέτο μένει ελεύθερος από την Κατάνια και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, η περίπτωση του μόνο αδιάφορο δεν αφήνει τον Παναθηναϊκό!

Aγαπήθηκε όσο λίγοι τα τελευταία χρόνια στον Παναθηναϊκό. Αγάπησε το «τριφύλλι» και ουκ ολίγες φορές έχει δηλώσει την επιθυμία του να επιστρέψει στους «πράσινους» για ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του, για να παίρνει ξανά παιχνίδια μόνος του, όπως το έκανε στο εκρηκτική ξεκίνημα της σεζόν 2011-2012, όπου είχε πάρει από το χέρι τον Παναθηναϊκό και τον οδηγούσε προς το πρωτάθλημα μέχρι να τραυματιστεί.

Από τότε έχουν περάσει τέσσερα χρόνια. Ο «Σέμπα» δεν έπιασε στην Κατανιά, υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι στην Λανούς που δεν του επέτρεψε να καθιερωθεί και πλέον γυρίζει στην Ιταλία για να μείνει ελεύθερος, ψάχνοντας τον επόμενο σταθμό στην ποδοσφαιρική του καριέρα!

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr μόνο αδιάφορους δεν αφήνει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού! Εξάλλου και πέρυσι είχε γίνει επαφή για την επιστροφή του αλλά τελικά ο παίκτης γύρισε στην πατρίδα του. Ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση και αναμένεται να κινηθεί αν βρει πρόσφορο έδαφος!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα