Ανακοίνωσε Ατζαγκούν, Μαχαμάτ ο Λεβαδειακός

Νίκος Τσιώκος
Ανακοίνωσε Ατζαγκούν, Μαχαμάτ ο Λεβαδειακός

bet365

Ο Λεβαδειακός ακολούθησε τον Παναθηναϊκό και ανακοίνωσε τον εξάμηνο δανεισμό του Ατζαγκούν, καθώς και την απόκτηση του Μαχαμάτ.

Τις δύο επόμενες μεταγραφές του επισημοποίησε ο Λεβαδειακός, καθώς αυτές ήταν ήδη γνωστές. Μετά τον Παναθηναϊκό, και οι Βοιωτοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του Αμπντούλ Ατζαγκούν με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες, ενώ έπραξαν το ίδιο και με τον Αζράκ Μαχαμάτ, που έμεινε ελεύθερος από τον Πλατανιά και το... deal έγινε εδώ και μία εβδομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λεβαδειακός

Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Abdul Jeleel Ajagun και Azrack Yassine Mahamat.

Οι δύο παίκτες έχουν εμπειρία από το Πρωτάθλημα της Super League, καθώς μέχρι πρότινος ο πρώτος αγωνιζόταν με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ενώ ο δεύτερος με αυτή του Πλατανιά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα