Κωστούλας: «Εγώ είμαι εδώ» (vid)

Νίκος Τσιώκος
Κωστούλας: «Εγώ είμαι εδώ» (vid)

bet365

Ο Φώτης Κωστούλας φώναξε παρών στην προσπάθεια που γίνεται στον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου.

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2016 πραγματοποίησε ο Παναιτωλικός την Παρασκευή (29/1). Ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας και των τμημάτων υποδομής, διοίκηση, στελέχη και προσωπικό της ΠΑΕ έδωσαν το παρών στο Emileon.

Εκεί ο Φώτης Κωστούλας φώναξε παρών στην προσπάθεια που γίνεται από τους Αγρινιώτες, ευχήθηκε καλή χρονιά και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη δουλειά και τα αποτελέσματα αυτής. «Σ' αυτήν την καλή προσπάθεια που κάνετε, εγώ είμαι εδώ», είπε μεταξύ άλλων στη σύντομη ομιλία του.

Από τη μεριά του, ο Γιάννης Ματζουράκης... πέταξε το μπαλάκι στους παίκτες τονίζουν ότι όσα είπε ο πρόεδρος των «καναρινιών» είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς τους, ενώ ευχήθηκε στους «μικρούς» να προοδεύσουν τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στο σχολείο.

Όσον αφορά τους τυχερούς, ο Στέλιος Βασιλείου ήταν από τους «μεγάλους», ο Βαγγέλης Βασιλάρης από την Κ20, ο Δημήτρης Ντόβας από την Κ17, ο Δημήτρης Σαλαγιάννης από την Κ15 και ο Μίλτος Δημητράντζος από τους εργαζομένους.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι ένας τυχερός από τους τελευταίους κέρδισε ένα διήμερο για δύο άτομα, προσφορά του Ξενοδοχείου ΜΟΝΤΑΝΑ στο Καρπενήσι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα