Πογιέτ: «Κλειδί οι μεταγραφές»

Πογιέτ: «Κλειδί οι μεταγραφές»

Πογιέτ: «Κλειδί οι μεταγραφές»

Για τα μεταγραφικά της ΑΕΚ, τα οποία θα κρίνουν και το αν θα επιτευχθούν ή όχι οι φετινοί στόχοι, μίλησε ο Γκουστάβο Πογιέτ.

Ο Ουρουγουανός προπονητής, ο οποίος προσπαθεί να βοηθήσει όπως μπορεί και για τα μεταγραφικά, έκανε δηλώσεις στη Nova και σε αυτές αναφέρθηκε στους παίκτες που θέλει, λέγοντας πως αν μπορούσε να πάρει μόνο έναν θα επέλεξε κάποιον γρήγορο, αλλά και στη νίκη επί του Ηρακλή στο κύπελλο και στη στήριξη του κόσμου προς την ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πογιέτ.

Για τα χαρακτηριστικά του ποδοσφαιριστή που θέλει: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό να προσθέσουμε ποιότητα στο δυναμικό της ομάδας. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές στο δυναμικό μας που έχουν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους και χρειάζονται βοήθεια και γι” αυτό θα έχουν μεγαλύτερη αξία οι προσθήκες που θα γίνουν. Νομίζω πως ό, τι κάνουμε το επόμενο τριήμερο θα είναι το “κλειδί” για τους στόχους της ομάδας στο υπόλοιπο της σεζόν. Αν είχα μόνο μια επιλογή θα ζητούσα έναν παίκτη με ταχύτητα».

Για το 4-1 επί του Ηρακλή στο κύπελλο: «Πιστεύω ότι έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, ήταν μία από τις νίκες που μπορούν να μας ενθουσιάσουν. Θα μπορούσαμε να είμαστε στεναχωρημένοι σήμερα, αλλά οι παίκτες έκαναν την οικογένεια της ΑΕΚ να είναι χαρούμενοι. Αν δεν είχαμε δεχθεί το γκολ στα τελευταία λεπτά τώρα θα μπορούσαμε να μιλάμε για πρόκριση. Ακόμα όμως δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι, αφού στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν είσαι σίγουρος. Πρέπει να σεβαστούμε την ομάδα του Ηρακλή».

Για τον κόσμο της ΑΕΚ: «Ήταν πάρα πολύ όμορφο αυτό που συνέβη στο προηγούμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Από τις στιγμές που εμείς δίνουμε χαρά και ο κόσμος από την πλευρά του μας στηρίζει δυναμικά. Ελπίζω και στον αγώνα με την Βέροια να έχουμε πολύ κόσμο. Χωρίς αμφιβολία, σε μερικά παιχνίδια όταν δεν πάνε καλά τα πράγματα και δεν κερδίσουν οι ομάδες, πέφτει η αυτοπεποίθηση. Δεν μπορώ να πω ψέματα, ότι δηλαδή δεν μας βοηθάει το νικηφόρο σερί των εφτά συνεχόμενων νικών. Ακόμα και η νίκη στο κύπελλο, οφείλεται στην καλή ψυχολογία».

Best of internet