Εκτός ο Καλτσάς για Καλλονή

Νίκος Τσιώκος
Εκτός ο Καλτσάς για Καλλονή

bet365

Χωρίς τον τιμωρημένο Νίκο Καλτσά θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο η Καλλονή.

Με μία προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο της Μυτιλήνης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Καλλονής για το αυριανό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (30/1 15:00).

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής, οι οποίες ήταν προσαρμοσμένες στο ματς με τα «καναρίνια», και εν συνεχεία ο Νίκος Καραγεωργίου ανακοίνωσε την αποστολή, που ταξίδεψε για την Αθήνα, απ' όπου θα μεταβεί οδικώς στο Αγρίνιο. Εκτός αυτής έμεινε μόνο ο Νίκος Καλτσάς, ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Χογκ, Δαύκος, Τσαμπούρης, Σπυρόπουλος, Ούκα, Βαλιός, Αναστασιάδης, Μίκιτς, Γκόλιας, Γιουκαρής, Φαβάλι, Χατζηδημητρίου, Νομπρέγκα, Γεωργίου, Μανούσος, Ξύδας, Κάρλσον, Ελλακόπουλος, Γουερέ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα