ΠΑΟΚ: Νοκ άουτ 2-3 εβδομάδες ο Χαρίσης

ΠΑΟΚ: Νοκ άουτ 2-3 εβδομάδες ο Χαρίσης

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Νοκ άουτ 2-3 εβδομάδες ο Χαρίσης

bet365

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για τον Χάρη Χαρίση. Νοκ άουτ, λόγω θλάσης, για 2-3 εβδομάδες ο νεαρός μέσος του «Δικεφάλου»!

Ο ΠΑΟΚ θα στερηθεί για άλλη μια φορά τις πολύτιμες υπηρεσίες του Χάρη Χαρίση, για ένα διάστημα 2-3 εβδομάδων, καθώς σήμερα τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας, επιβεβαίωσαν τους φόβους, που υπήρχαν μετά τον νέο τραυματισμό του στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Ο 22χρονος μέσος έχει θλάση στον αριστερό δικέφαλο. «Το τραύμα είναι αρκετά επιφανειακό και έχει ήδη παρατηρείται σημαντική βελτίωση», ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και επισήμανε ότι «ο παίκτης θ' αντιμετωπιστεί με μεγάλη προσοχή και θα κάνει ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης και ενδυνάμωσης για ν' αποφύγει τυχόν μελλοντικά προβλήματα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα