ΑΕΚ: Κρίσιμη ημέρα για Κοντέ

ΑΕΚ: Κρίσιμη ημέρα για Κοντέ

Θοδωρής Βασίλης
ΑΕΚ: Κρίσιμη ημέρα για Κοντέ

bet365

Ιδιαίτερα κρίσιμη θεωρείται η σημερινή ημέρα (29/1) όσον αφορά το θέμα της απόκτησης του Ιμπραΐμα Κοντέ από την ΑΕΚ.

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ βρίσκεται ο μεσοεπιθετικός Ιμπραΐμα Κοντέ της Άντερλεχτ και όπως αναφέρει ο βελγικός Τύπος η σημερινή ημέρα (29/1) είναι κρίσιμη όσον αφορά τον δανεισμό του από την Άντερλεχτ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «voetbalnieuws.be» εντός της ημέρας θα γίνει η τελική επαφή μεταξύ των δύο ομάδων και θα ξεκαθαρίσει αν θα προχωρήσει ο δανεισμός του. Στο παιχνίδι για τον Κοντέ είναι και η Οστάνδη με τους Βέλγους να αναφέρουν ότι η ΑΕΚ έχει προβάδισμα επειδή τον θέλει ως δανεικό.

Ο 24χρονος άσος αγωνίζεται με την φανέλα της Άντερλεχτ από το καλοκαίρι του 2015 όταν και μετακόμισε από την Ζούλτε Βάρεγκεμ και μετράει 24 συμμετοχές και δύο γκολ με την ομάδα του Μπεσνίκ Χάσι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα