Στα ημιτελικά Σεβίλλη και Βαλένθια! (vids)

Gazzetta team
Στα ημιτελικά Σεβίλλη και Βαλένθια! (vids)

bet365

Ενα γκολ ήταν αρκετό για τη Βαλένθια, η οποία επικράτησε εκτός 1-0 της Λας Πάλμας και σφράγισε το εισιτήριο πρόκρισης. Εύκολα η Σεβίλλη στα ημιτελικά!

Στο Σάντσες Πιθχουάν έκανε το μεγάλο βήμα πρόκρισης και στον επαναληπτικό η Σεβίλλη έβαλε τέλος στις όποιες ελπίδες της Μιραντές για πρόκριση! Το 2-0 του πρώτου αγώνα δεν άφηνε πολλά περιθώρια στην έκπληξη του θεσμού και μόλις στο 9' της αναμέτρησης ο Ιμπόρα έστειλε τη Σεβίλλη στα ημιτελικά, καθώς πέτυχε το 1-0. Οι Σεβιγιάνοι ήταν καλύτεροι, έχασαν ευκαιρίες με τον Κονοπλιάνκα, αλλά τη μπάλα στα δίχτυα την έστειλε ο Μουνιόθ στο 70'. Η Μιραντές είχε μια μεγάλη ευκαιρία με τον Σαλίνας να μειώσει, αλλά γκολ δεν μπήκε. Αντίθετα, ο Κόκε στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το 3-0!

Στο Κύπελλο… κερδίζει!

Ο Νέβιλ αντέχει την πίεση και η Βαλένθια φαίνεται πως βρίσκει γιατρειά στο κύπελλο! Οι «Νυχτερίδες» αν και παρουσιάστηκαν με την πλάτη στον τοίχο έπειτα το 1-1 του Μεστάγια, κατάφεραν να βρουν το πολυπόθητο γκολ και πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά του κυπέλλου. Τι και αν στο πρωτάθλημα παραμένει χωρίς νίκη στα δέκα τελευταία παιχνίδια, στο Copa del Rey η ομάδα του Νέβιλ δείχνει χαρακτήρα. Το γκολ του Ροντρίγκο στπ 20ο λεπτό ήταν αρκετό στις «Νυχτερίδες» να επικρατήσουν 1-0 της Λας Πάλμας. Η Βαλένθια ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, είχε ευκαιρίες να σκοράρει, αλλά Νεγρέδο και Πιάτι ήταν άστοχοι. Στον αντίποδα, οι γηπεδούχοι πίεσαν στο τελευταίο τέταρτο, αλλά ο Ράιαν έσωσε την εστία του σε προσπάθειες των Βιέρα, Μόμο.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα