ΠΑΟΚ: Στα «ασπρόμαυρα» ο Χατζηισαϊας

Απόστολος Παγώνης
ΠΑΟΚ: Στα «ασπρόμαυρα» ο Χατζηισαϊας

bet365

Μετά τον Πανιώνιο και ο Δημήτρης Χατζηϊσαΐας τα βρήκε με τον ΠΑΟΚ σε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα 3,5 χρόνια. Σήμερα (29/1) στην Θεσσαλονίκη για να υπογράψει και να προπονηθεί με την νέα του ομάδα.

Μετά τον Μάρκο Βελλίδη, ο ΠΑΟΚ αναμένεται ν' ανακοινώσει εντός της ημέρας την δεύτερη του μεταγραφή που είναι ο Δημήτρης Χατζηϊσαΐας από τον Πανιώνιο. Οι Θεσσαλονικείς, όπως ενημερωθήκατε από το gazzetta.gr, οδήγησαν σε γάμο το αρχικό φλερτ που είχαν με τους Νεοσμυρνιώτες για τον 23χρονο αμυντικό. Ο Δικέφαλος, μετά από πολλά χρόνια αγοράζει ποδοσφαιριστή από την Αθήνα, ο οποίος μάλιστα είναι οπαδός της ομάδας.

Η ομάδα του Πανιωνίου, αναμένεται να βάλει στα ταμεία ένα ποσό που φτάνει τις 600.000 ευρώ, ενώ αντάλλαγμα για την μεταγραφή του Χατζηϊσαΐα, εξετάζεται να πάει στην Πλατεία ο Αχιλλέας Πούγγουρας, που παίζει στην Βέροια, ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ. Αυτά τα χρήματα θα βοηθήσουν την ομάδα της Νέας Σμύρνης προκειμένου το καλοκαίρι να πάρει αδειοδότηση για να μπορέσει να κάνει μεταγραφές και άνω των 24 ετών. Χθες (27/1) επήλθε συμφωνία και με την πλευρά του ποδοσφαιριστή με τον 23χρονο αμυντικό να αμείβεται με ετήσιες απολαβές που θα φτάνουν τις 250.000 ευρώ, για τα επόμενα 3,5χρόνια.

Ο πρώην πλέον ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου αποχαιρέτησε τους μέχρι χθες συμπαίκτες του καθώς και όλους τους ανθρώπους της ομάδας ευχαριστώντας για την συνεργασία αλλά και για την ευκαιρία που του δόθηκε όταν πριν από δύο χρόνια μετακόμισε στην Πλατεία.

Ο Δημήτρης Χατζηισαϊας, συμμετείχε στην τελευταία προπόνηση του Πανιωνίου και στη συνέχεια αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του, το τεχνικό τιμ, αλλά και τους παράγοντες της ομάδας για την συνεργασία που είχαν από το καλοκαίρι του 2014. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ αναμένεται σήμερα (29/1) προκειμένου να περάσει από εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο «Χατζη» αναμένεται να κάνει και την πρώτη του προπόνηση με τον Δικέφαλο, ενώ δεν αποκλείεται να είναι και στην αποστολή στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ατρόμητο με δεδομένο ότι έχει αγωνιστικό ρυθμό.

Ο Χατζηϊσαΐας ξεκίνησε την καριέρα του από την Ομόνοια Σταυρούπολης, ενώ στην συνέχεια αγωνίστηκε σε Βατανιακό, Γλυφάδα, Χανία και φυσικά Πανιώνιο. Ο 23χρονος αμυντικός αποκτήθηκε από την ομάδα της Ν. Σμύρνης με εισήγηση του Αντώνη Μανίκα, το καλοκαίρι του 2014 μετά από μια εξαιρετική χρονιά με την ομάδα των Χανίων. Μετά το πρώτο διάστημα προσαρμογής και ειδικότερα και μετά την έλευση του Μαρινού Ουζουνίδη και τον παραγκωνισμό του Νίκου Παντίδου πήρε φανέλα βασικού. Με τις εμφανίσεις του δικαίωσε τους Μανικά και Ουζουνίδη καθώς σε 15 αγώνες (1381') ήταν μια σταθερή αξία ενώ πέτυχε και ένα γκολ απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Την φετινή χρονιά είχε 23 συμμετοχές (19 στο πρωτάθλημα και τέσσερις στο Κύπελλο, 2.070 αγωνιστικά λεπτά). Είχε 93 επεμβάσεις, 19 κλεψίματα, 7 αποκρούσεις και 24 φάουλ κερδισμένα, 5 τελικές προσπάθειες, ενώ έχει τρεις κίτρινες κάρτες (!). Θεωρείται ένας σύγχρονος αμυντικός καθώς είναι πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια, αλλά και δυνατός στο ψηλό παιχνίδι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα