Η... επιστροφή του Τζίμι

Η... επιστροφή του Τζίμι

Διονύσης Δελλής Διονύσης Δελλής
Η... επιστροφή του Τζίμι

bet365

Ακριβώς έναν χρόνο μετά ο Ντουρμάζ το ξανάκανε. Και πάλι 3 ασίστ, σε ματς Κυπέλλου, μέσα στο Καραϊσκάκη. Μόνο που τίποτε πια δεν είναι το ίδιο.

Μπορεί να εξηγείται και... αστρολογικά ένα πράγμα. Διότι πέρσι 28 Γενάρη ήταν, σαν σήμερα δηλαδή που ο Τζίμι Ντουρμάζ αφηνίασε και πάλι σε ένα ματς κυπέλλου, προσφέροντας μια απίθανη προσωπική παράσταση. Τότε βέβαια αντίπαλος ήταν ο «ταπεινός» Τύρναβος άρα το γεγονός ότι ο Σουηδός έδωσε 3 ασίστ και 3 γκολ στο τελικό 8-0, δεδομένα δεν συγκρίνεται με το χθεσινό. Με τις (ξανά) 3 ασίστ και τη συμμετοχή του και στα πέντε γκολ των Ερυθρόλευκων σε αυτό το ξεγυρισμένο 5-0 επί του Αστέρα που μας έλυσε την απορία για το ποιος θα πάρει το πρώτο εισιτήριο για τους ημιτελικούς της διοργάνωσης.

Τρομερό ματς έκανε. Και όταν ο Αλέκος Ράντος στο 79΄του έδειξε ότι εκείνος πρέπει να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο για να πάρει τη θέση του ο Δημήτρης Κολοβός, σχεδόν...μούτρωσε ο 27άχρονος winger. Τόσο πολύ το ευχαριστιόταν. Να ακούει το όνομα του από την κερκίδα. Να μοιράζει τις τελικές πάσες σαν.. στραγάλια. Να του πιάνουν όλα, τα τακούνια, τα φάλτσα, τα σολαρίσματα. Και να συμβαίνει αυτό μόλις λίγα 24ώρα προτού ο Μάρκο Σίλβα ανακοινώσει τη νέα ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού. Αυτή για το Γιουρόπα Λιγκ, που προφανώς θα περιλαμβάνει και το όνομα του Τζίμι. Για την «επανόρθωση» του λάθους του Σεπτέμβρη.

Ο Ντουρμάζ φέτος παρότι ο κόουτς αποφάσισε για εκείνον «μένουμε Ελλάδα» σε αυτό το πρώτο κομμάτι της σεζόν, έχει 5 γκολ και 10 ασίστ σε 19 συμμετοχές! Προφανώς δεν συγκρίνονται οι αριθμοί του με αυτούς του «εξωγήινου» Κώστα Φορτούνη (15 γκολ και 10 ασίστ σε 24 αναμετρήσεις). Είναι όμως δεδομένα ένας από τους πιο βελτιωμένους της χρονιάς για τους Ερυθρόλευκους. Και μια δεύτερη «εσωτερική μεταγραφή» στην εποχή Σίλβα, που έχει συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό για την βελτίωση της εικόνας του Ολυμπιακού. Από πέρσι, σε... φέτος. Είναι ο δεύτερος «δημιουργός» αυτής της ομάδας. Με ικανότητα να παίζει από έξω προς τα μέσα. Αυτό που δεν μπορεί να κάνει ο Πάρντο, ο Σεμπά και όλοι οι υπόλοιποι εξτρέμ των νταμπλούχων.

Πέρσι σε εκείνο το ασήμαντο ματς με τον Τύρναβο, ο Ντουρμάζ επιβεβαίωνε την αίσθηση πως παρά τα όσα ακούγονταν για εκείνον, ο Βίτορ Περέιρα και η διοίκηση του Ολυμπιακού θα του δώσουν τελικά μια δεύτερη ευκαιρία. Θα αρνηθούν την πρόταση της Μπεσίκτας που ήταν «ζωντανή» εκείνα τα 24ώρα (δανεισμός ως το καλοκαίρι με οψιόν 3 εκατ ευρώ). Θα τον διατηρήσουν στο ρόστερ. Χθες; Ήρθε μια εντελώς διαφορετική επιβεβαίωση. Εκείνη που αφορά στο πόσο δίκιο είχαν οι Ερυθρόλευκοι για τον Σουηδό. Που τον κράτησαν τον περασμένο Γενάρη. Που τον κράτησαν το καλοκαίρι. Που τον μετέτρεψαν σε ένα από τα πιο βαριά χαρτιά του Ολυμπιακού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Διονύσης Δελλής
Διονύσης Δελλής