Δυνατά για Κοντέ η ΑΕΚ

Δυνατά για Κοντέ η ΑΕΚ

Gazzetta team
Δυνατά για Κοντέ η ΑΕΚ

bet365

Η ΑΕΚ προχωρά τη μεταγραφή του Ισνάλντο, ωστόσο στο στρατόπεδο της Ένωσης η απόκτηση του Αργεντινού θεωρείται περισσότερο μελλοντική επένδυση, γι' αυτό και εξετάζουν ζεστά την περίπτωση του Ιμπραϊμά Κοντέ της Άντερλεχτ.

Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», ο Αργεντινός εξτρέμ Ισνάλντο βρίσκεται κοντά στην ΑΕΚ, καθώς οι διαπραγματεύσεις των «κιτρινόμαυρων» με τη Νιούελς είναι σε καλό δρόμο, ωστόσο η απόκτηση του 24χρονου μεσοεπιθετικού θεωρείται περισσότερο επένδυση για το μέλλον, γι'αυτό το λόγο και η Ένωση εξετάζει και την απόκτηση ενός ακόμα παίκτη στα άκρα.

Ο λόγος γίνεται για τον 24χρονο αριστεροπόδαρο εξτρέμ της Άντερλεχτ, Ιμπαϊμά Κοντε, ο οποίος διαθέτει τα χαρακτηριστικά που αναζητά ο Γκουστάβο Πογιέτ, με βασικότερο την ταχύτητα.

Ο ποδοσφαιριστής έχει καταγωγή από τη Γουϊνέα και αγωνίζεται στο Βέλγιο από το 2009, έχοντας φορέσει τα χρώματα της Γάνδη και της Ζούλτε Βάρεγκεμ, ενώ από το 2014 βρίσκεται στην Άντερλεχτ, με την οποία έχει αγωνιστεί 24 φορές, μετρώντας 2 γκολ.

Η περίπτωση του λοιπόν φαίνεται πως έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, με τους «κιτρινόμαυρους» να εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησης του με τη μορφή δανεισμού ως το τέλος της σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα