Στραματσόνι: «Να ανοίξει και πάλι η Θύρα 13»

Νίκος Αθανασίου
Στραματσόνι: «Να ανοίξει και πάλι η Θύρα 13»

bet365

Με τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο της ομάδα μίλησε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Αντρέα Στραματσόνι επισημαίνοντας πως θα πρέπει σύντομα να ανοίξει και πάλι η Θύρα 13.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Ιταλού τεχνικού έχει ως εξής:

Για την επιθετική δυστοκία: « Σκέφτηκα και εγώ στο τέλος τι φταίει και δεν σκοράρουμε. Συγχαρητήρια στον Ατρόμητο. Από τα τρία ματς που δεν σκοράραμε, ο Ατρόμητος ήταν η καλύτερη ομάδα. Δεν τους αξίζει αυτή η θέση στο πρωτάθλημα. Εύχομαι να ανακάμψει. Προσπαθήσαμε να νικήσουμε αλλά σήμερα δεν ήμασταν τόσο καλοί. Δεν είχα πολλές επιθετικές αλλαγές για να αλλάξω το παιχνίδι.

Όταν δεν σκοράρεις η πίεση είναι στους επιθετικούς αλλά είναι ευθύνη όλης της ομάδας. Πρέπει να βελτιωθούμε. Αν σκοράρεις στην αρχή το ματς μπορεί να γίνει πιο εύκολο. Προσπάθησα στο τέλος με δύο επιθετικούς παίκτες να αλλάξω τα πράγματα. Προσπαθήσαμε, είχαμε την αποβολή του Κουτρουμπή και ήμασταν άτυχοι στο τελευταίο διάστημα.

Δεν είχαμε τον Μπεργκ και τον Μαμούτσε που μπορούν να βοηθήσουν. Προχωράμε και με στόχο να βελτιώσουμε αυτή την αδυναμία».

Για το αν έπαιξε ρόλο η κόπωση και την αλλαγή στους πορτιέρο: « Έχω την δική μου ιδέα. Ο Ατρόμητος έβαλε 9/11 σε σχέση με την Κυριακή και εμείς 10/11. Αν δεν έχεις ματς την προηγούμενη εβδομάδα μπορείς να παίξεις δύο σερί ματς. Ίσως το πρόβλημα να είναι στο τρίτο παιχνίδι. Δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες. Παίξαμε καλά αλλά δεν τα καταφέραμε.

Όσον αφορά την αλλαγή στους πορτιέρο, έβαλα τον Στιλ, την καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα. Ήθελα να έχω δύο νεαρούς παίκτες στον πάγκο, με τον τερματοφύλακα όπως λέει ο κανονισμός. Ο Στέφανος είναι πολύ σημαντικός, με βοήθησε πολύ από την πρώτη στιγμή και ελπίζω να βρεθεί μια συμφωνία στην ομάδα, ώστε να παραμείνει κοντά μας.

Για τον κόσμο: «Είμαι χαρούμενος που ήταν κοντά μας σήμερα. Είναι ''καυτοί'', μας έδωσαν ώθηση και θέλω να ζητήσω συγγνώμη που δεν νικήσαμε. Μου άρεσε το χειροκρότημα στο τέλος, κατάλαβαν πως παρά την ισοπαλία προσπαθήσαμε να τα δώσουμε όλα για την νίκη. Ελπίζω πως θα έχουμε την δυνατότητα να έχουμε την Θύρα 13 ανοιχτή. Να ανοίξει σύντομα. Ήταν μια μεγάλη τιμωρία, αφαίρεση βαθμών, χάσαμε το ματς στα χαρτιά. Αρκετά. Είναι η άποψή μου. Από την αρχή πρέπει να λες αυτή είναι η τιμωρία. Όχι να υπάρχει και άλλη μετά. Δεν είναι καλό, δεν είναι λογικό. Δεν θέλω να πω αν είναι σωστό ή όχι αλλά σίγουρα δεν είναι καλό.

Για τον Βλαχοδήμο και τον Βιγιαφάνιες: «Χωρίς Μπεργκ και Μαμούτσε όλοι οι παίκτες με συμβόλαιο ήταν στον πάγκο. Οι αναπληρωματικοί μπορούν να αλλάξουν την εικόνα ενός ματς. Οι επιθετικοί μας έκαναν ότι μπορούν, δεν έχω παράπονο. Για τον Βλαχοδήμο δεν είναι δική μου απόφαση αλλά της διοίκησης, κάνει προπονήσεις και δεν θέλω να μπω σε αυτό.

Ο Βιγιαφάνιες είναι παίκτης του Παναιτωλικού, όχι δικός μας, οπότε δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω για αυτό».

Εβαντζελίστα: «Χαρούμενος που έπαιξα στην Λεωφόρο»

Ο Λούκας Εβαντζελίστα είπε από την πλευρά του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα στην Λεωφόρο, είναι πολύ σημαντικό για κάθε παίκτη να έχει αυτή την ατμόσφαιρα. Προσπαθήσαμε πολύ αλλά δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να βελτιωθούμε».

*Ο Αντρέα Στραματσόνι έκανε την σχετική πλάκα όταν ζήτησε έξτρα... λεφτά για την μετάφραση που έκανε στα ιταλικά του Λούκας. Τελικά κανείς δημοσιογράφος δεν ρώτησε και έτσι ο Ιταλός δεν πήρε ευρώ!

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα