«Κίτρινος πυρετός» στην ΑΕΚ!

«Κίτρινος πυρετός» στην ΑΕΚ!

Γιώργος Τσακίρης
«Κίτρινος πυρετός» στην ΑΕΚ!

bet365

Ο Πογιέτ εξακολουθεί να ψάχνει τον ιδανικό φορ, ο Πέκχαρτ και η Λίμπερετς, οι περιπτώσεις των εξτρέμ, ο Ισνάλντο που ναι μεν αλλά. Όλα στο gazzetta.gr...

Στην ΑΕΚ η κουβέντα για τα μεταγραφικά έχει φουντώσει, έχει εξελιχθεί σε υπόθεση που απασχολεί τους πάντες και με την... κακή έννοια της αγωνίας και έχει μετατραπεί σε «κίτρινο πυρετό» σε μία κατά τα άλλα εξαιρετική περίοδο για το αγωνιστικό των «κιτρινόμαυρων».

Θυμίζουμε πως τα θέματα και το ενδεχόμενο απόκτησης επιθετικού για το... κουτί αλλά και για το ένα άκρο της γραμμής κρούσης της ΑΕΚ παραμένουν ορθάνοιχτα αν και διανύουμε τη δύση της 27ης Ιανουρίου...

Είναι πασιφανές πως στο σχεδιασμό οι «κιτρινόμαυροι» τα έχουν κάνει... μούσκεμα αφού πρόκειται για αγωνιστικές ανάγκες του ρόστερ της Ένωση που είναι γνωστές από το περασμένο καλοκαίρι, ή έστω αφού άλλαξε προπονητή η ΑΕΚ από τα μέσα Δεκεμβρίου από τα χείλη του Πογιέτ.

Τα δεδομένα για φορ!

Η αναζήτηση (και ακόμη όχι απόκτηση) του επιθετικού συνεχίζεται στην ΑΕΚ έπειτα από απόφαση του Γκουστάβο Πογιέτ, μήπως και βρεθεί κάτι καλύτερο απ' όσοι έχουν έως σήμερα (πολύ αργά) προταθεί, με αποτέλεσμα να είναι ανοιχτό το θέμα με τον Τόμας Πέκχαρτ και το μέλλον του που φέρεται να έχει σε αναμονή η Ένωση.

Μάλιστα σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Σλοβακία η Λίμπερετς έχει ήδη κινηθεί για την απόκτησή του αφού αναζητεί σύμφωνα με τον προπονητή της έναν επιθετικό περιοχής όπως είναι ο Τσέχος άσος της Ίνγκλοσταντ (στην οποία δεν υπολογίζεται)...

Πιο συγκεκριμένα σε σχετικό της κομμάτι η ιστοσελίδα «iDNES.cz» στο ρεπορτάζ της Λίμπερετς έχει κομμάτι που αναφέρει στον τίτλο του: «Η Λίμπερετς απέκτησε τον Βούκεμ, ακολουθεί ο Πέκχαρτ;».

Στο σχετικό κείμενο υπογραμμίζεται πως στη λίστα με τα ονόματα επιθετικών υπάρχει αυτό του Τσέχου Τόμας Πέκχαρτ στη λίστα της Λίμπερετς.

Από την πλευρά του και για λογαριασμό της ΑΕΚ ο Γκουστάβο Πογιέτ εξακολουθεί να βρίσκεται σε επαφές με περιπτώσεις ποδοσφαιριστών (και από την Αγγλία) που του παρουσιάζουν (και έχουν προταθεί γενικά στην Ένωση) προκειμένου να βρει τον ιδανικό φορ περιοχής.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό έως και τη στιγμή δημοσίευσης τούτου του κειμένου ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν έχει βρει απ' όσους έως και σήμερα του έχουν φέρει οι άνθρωποι της ΑΕΚ τον επιθετικό με τα χαρακτηριστικά που ήθελε και είχε ζητήσει απ' τα μέσα του Δεκεμβρίου...

Η περίπτωση εξτρέμ και στόπερ...

Στην ΑΕΚ κοιτάνε πάντα και για εξτρέμ (με τελευταίο που έγινε γνωστό το όνομα Σόλομον Ασάντε, Γκανέζος 25 ετών με προσόν του τη ταχύτητά του, είναι βραχύσωμος ιδιαίτερα...) όπως έχουμε επισημάνει από την πρώτη στιγμή αφού η συγκεκριμένη ανάγκη εκφράστηκε (επίσης) με τον πλέον επίσημο τρόπο από τον Γκουστάβο Πογιέτ με δηλώσεις του στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Το ερώτημα που τίθεται είναι αν ο Εουχένιο Οράσιο Ισνάλντο που βρίσκεται κοντά στο deal (πιο κοντά από οποιονδήποτε άλλο τούτη τη στιγμή) με την ΑΕΚ δεν είναι εξτρέμ. Σύμφωνα με τους γνώστες και τους Αργεντίνους λοιπόν η απάντηση είναι θετική με την επισήμανση ότι δύναται να αγωνιστεί και στον άξονα, είτε σαν κεντρικό χαφ είτε σαν εσωτερικό στο 4-3-3.

Κι όμως ακόμη κι αν ανακοινωθεί έως το βράδυ η απόκτησή του από την Ένωση αυτή δεν θα συνδυάζεται (το ξεκαθαρίζουν αυτό όλοι) με την ανάγκη που έχει εκφράσει ο προπονητής της Ένωσης για ένα δεξιοπόδαρο εξτρέμ (ο Αργεντινός είναι αριστεροπόδαρος). Μάλιστα τονίζεται πως ο 22χρονος Αργεντινός άσος που θα είναι αγωνιστικά διαθέσιμος είναι μία κίνηση για το... μέλλον!

Τι σημαίνει αυτό; Προφανώς ότι ο Γκουστάβο Πογιέτ όταν ενημερώθηκε για την περίπτωση του Ισνάλντο και ξεκαθάρισε από την πλευρά του στους ανθρώπους της ΑΕΚ πως δεν αποτελεί τον ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά εκείνα που έχει ζητήσει να έχει για τη θέση του ακραίου επιθετικού στο αγαπημένο του 4-3-3...

Αν ισχύει αυτό και όπως καταλαβαίνει και ένα... πεντάχρονο, σε δυο περιπτώσεις παικτών για φορ και για εξτρέμ (εκ των οποίων αν δεν προχωρήσουν και οι δυο θα γίνει σίγουρα με τη μία) οι υπεύθυνοι του αγωνιστικού και μεταγραφικού σχεδιασμού της ΑΕΚ (Μιλοβάνοβιτς και Μπαρτόλο που έχει χρεωθεί και τον Βιγιαφάνες που πάει στον Παναθηναϊκο...) έχουν αποτύχει απόλυτα στο έργο τους κι ενώ διανύουμε τις τελευταίες μέρες της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Όπως σας είχαμε επισημάνει προ ημερών στο gazzetta.gr στην κουβέντα (επιβεβαιώθηκε από την ΑΕΚ) που είχαν κάνει πρόσφατα είχε συναποφασιστεί να υπάρξει αναζήτηση και για κεντρικό αμυντικό -αφού όλοι συμφώνησαν πως ο Άρθο δεν κάνει- αναγνωρίζοντας πως υπάρχει μία βασική δυσκολία: ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος. Ωστόσο ούτε και για τις άλλες θέσεις αποδείχτηκε τέτοιος...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα