ΠΑΟΚ: Τα βρήκε με Πανιώνιο για Χατζηισαΐα

Απόστολος Παγώνης
ΠΑΟΚ: Τα βρήκε με Πανιώνιο για Χατζηισαΐα

bet365

Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας όπως όλα δείχνουν θα φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ καθώς επήλθε συμφωνία με τον Πανιώνιο. Το μόνο που απομένει για να «πέσουν» οι υπογραφές είναι οι απολαβές που θα έχει ο 23χρονος αμυντικός.

Οι δύο ομάδες είχαν και σήμερα μια ακόμα συνάντηση για να οριστικοποιήσουν την μεταγραφή του Δημήτρη Χατζηισαΐα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο Πανιώνιος δέχθηκε την νέα βελτιωμένη πρόταση του Δικεφάλου και αναμένεται να βάλει στα ταμεία του χρήματα (περισσότερα από 500.000 ευρώ, όπως αρχικά είχε γραφτεί) που θα τον βοηθήσουν στο να πάρει το καλοκαίρι την περίφημη αδειοδότηση. Μάλιστα την μεταγραφή του «Χατζή» επιβεβαίωσε με τα λεγόμενα και ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου.

Το μόνο που απομένει για να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή είναι να γίνει μια συνάντηση και με την πλευρά του ποδοσφαιριστή για τις οικονομικές απολαβές που θα έχει από την ομάδα της Θεσσαλονίκης για τα επόμενα 3,5 χρόνια. Αν όλα κυλήσουν ομαλά τότε μέχρι το τέλος της εβδομάδας ο Χατζηισαΐας αναμένεται να έρθει στην Θεσσαλονίκη για να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του ΠΑΟΚ. Ο 23χρονος αμυντικός θα κάνει ταυτόχρονα και το όνειρο του πραγματικότητα να φορέσει την φανέλα του Δικεφάλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα