«Λεπά», Μπέρμπα και... duck faces (pics)

Αντώνης Σαούλης
«Λεπά», Μπέρμπα και... duck faces (pics)

bet365

Η... άλλη μπάλα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης που εκτός από τα γκολ είχε και εξωαγωνιστικό ενδιαφέρον. Μαύρος, Μίχελ, Αρνεσεν και ωραίες παρουσίες...

Μεσημέρι Τετάρτης, Πανιώνιος-ΠΑΟΚ για το Κύπελλο. Ωραία μέρα είχε, ωραίο ματς ήταν οπότε ήταν λογικό να... παιχτεί μπάλα και εκτός των τεσσάρων γραμμών. Το γήπεδο της Νέας Σμύρνης τα τελευταία χρόνια παίρνει το πρωτάθλημα στις ωραίες παρουσίες που μαζεύει στα επίσημα αλλά την Τετάρτη το μεσημέρι υπήρξαν κι άλλες ιστορίες.





Από πλευράς ΠΑΟΚ ήταν οι Αρνεσεν, Αγγελίδης αλλά και ο Λούμπος Μίχελ ο οποίος τράβηξε αρκετά κλικς. Αν και όπως βλέπετε στην πρώτη φωτογραφία ίσως τα κλικς να τα τράβηξαν οι τρεις... δροσερές παρουσίες που κάθονταν μπροστά από την τριάδα του ΠΑΟΚ.





Ομως υπήρχαν κι άλλες παρουσίες. Ο Λευτέρης Πανταζής έφτιαξε πηγαδάκι με Μαύρο και Βεζυρτζή και τα είπαν για αρκετή ώρα την ίδια ώρα που όμορφες παρουσίες κοινοποιούσαν την κατάστασή τους στα social media.







Last but not least ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. Ο Βούλγαρος αν και τιμωρημένος πήρε το κινητό του κι έκατσε στον πάγκο της ομάδας χαζεύοντας κι αυτός το τι γίνεται στον υπόλοιπο κόσμο μέσα από τα social media.



Μπόνους φωτό το γκολ του Μασούρα από μια διαφορετική οπτική η οποία φαίνεται πόσο δύσκολο ήταν το γκολ του αλλά και πως... πέταξε για να πιάσει τόσο δυνατά την κεφαλιά.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα