ΑΠΟΕΛ για Ναπολεόνι!

Βασίλης Μοιρώτσος
ΑΠΟΕΛ για Ναπολεόνι!

bet365

Σενάρια από την Κύπρο θέλουν την ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια να κάνει κρούση στον Ατρόμητο για την αγορά του Ιταλού ποδοσφαιριστή!

Ξαφνικά προέκυψε θέμα από την Κύπρο. Και πιο συγκεκριμένα για τον Στέφανο Ναπολεόνι! Σενάρια από το νησί θέλουν τον ΑΠΟΕΛ όχι μόνο να παρακολουθεί την περίπτωση του Ιταλού φορ αλλά να έχει κάνει ήδη επίσημη κρούση στον Ατρόμητο για την αγορά του ώστε να τον αποκτήσει άμεσα!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του gazzetta.gr που προέρχονται από την Κύπρο, αλλά δεν είναι σε θέση να επιβεβαιωθούν μιας και ο Ατρόμητος δίνει το πρώτο του παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, ο Ναπολεόνι είναι στόχος του ΑΠΟΕΛ. Και αν τα σενάρια ισχύουν μιλάμε για άμεσες εξελίξεις μιας και σε λίγα 24ωρα τελειώνει η μεταγραφική περίοδος.

Παίξε στην Sportingbet με ακόμα καλύτερες τιμές στον αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Μπιλμπάο.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για ήδη μια απόρριψη από πλευράς Ατρομήτου αλλά είναι τέτοια η επιθυμία του κυπριακού συλλόγου ν' αποκτήσει τον Ναπολεόνι που θα επανέλθει (εάν δε το έχει κάνει ήδη) με νέα βελτωμένη πρόταση. Κι αυτό γιατί ο Ατρόμητος φαίνεται ν' απόρριψε την πρώτη πρόταση αλλά ζητώντας περισσότερα χρήματα...

Σύμφωνα με τις πηγές από την Κύπρο οι άνθρωποι του ΑΠΟΕΛ βρίσκονται ήδη στο αεροπλάνο για Ελλάδα ώστε να συζητήσουν από κοντά την μεταγραφή του Ιταλού και ταυτόχρονα «πιέζουν» τον Ατρόμητο γι' απάντηση μέχρι την Πέμπτη ώστε σε περίπτωση νέας «πόρτας» να κινηθεί ο κυπριακός σύλλογος γι' άλλον επιθετικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα