Εκτός πλάνων στην Ατλέτικο ο Τόρες

Gazzetta team
Εκτός πλάνων στην Ατλέτικο ο Τόρες

bet365

Η επιστροφή στην Ατλέτικο Μαδρίτης αποδείχθηκε βραχυπρόθεσμα ευεργετική. Ο Φερνάντο Τόρες μετά τον ενθουσιασμό του πρώτου καιρού, «έπεσε» και πλέον φαίνεται να βρίσκεται εκτός πλάνων...

Αν και η επιστροφή του στο «Βιθέντε Καλντερόν», τον περασμένο Ιανουάριο, με τη μορφή δανεισμού από τη Μίλαν, γέμισε όνειρα κι ελπίδα τους οπαδούς των «ροχιμπλάνκος» που υποδέχθηκαν πίσω ένα δικό τους παιδί, τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί όπως θα τα είχαν φανταστεί όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές.

Ακόμα και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής που αναζητούσε την αγωνιστική ανάταση, δεν βρήκε ούτε τώρα τον καλό του εαυτό πέρα από τους πρώτους μήνες της θητείες του, κατά τους οποίους οδηγούσε και τον ίδιο το συναίσθημα της επιστροφής στα γνώριμα λημέρια.

Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, ο Ντιέγκο Σιμεόνε του έχει πει ότι δεν υπολογίζεται και ότι δεν πρόκειται ν' αποκτηθεί το καλοκαίρι λόγω και του μεταγραφικού εμπάργκο που έχει επιβληθεί στην Ατλέτικο, ενώ, ο Αργεντινός τεχνικός έχει τονίσει:

«Έχουμε μιλήσει, του έχω πει τι πιστεύω και τι σκέφτομαι, μου έχει πει κι εκείνος όσα σκέφτεται και προχωράμε ήρεμοι...».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα