Κολοβέτσιος: «Προσοχή στον Ηρακλή»

Gazzetta team
Κολοβέτσιος: «Προσοχή στον Ηρακλή»

bet365

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος μίλησε στο match programme του αγώνα της ΑΕΚ με τον Ηρακλή και αναφέρθηκε στο θετικό σερί της Ένωσης στα τελευταία ματς, ενώ τόνισε ότι προέχει η πρόκριση επί του Ηρακλή στο Κύπελλο.

«Στα τελευταία παιχνίδια βγαίνει η δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις με τον κόουτς. Σιγά σιγά μας περνάει κάποια πράγματα και τα στοιχεία που θέλει, η ομάδα αποκτά το δικό της DNA και το σημαντικό είναι ότι νίκη με τη νίκη αποκτά μέταλλο πρωταθλητισμού, μέταλλο νικητή. Αυτό είναι και το σημαντικότερο στοιχείο που μας έχει περάσει ο νέος προπονητής. Αυτός πρέπει να είναι ο οδηγός μας σε κάθε παιχνίδι. Να μπαίνουμε μέσα για να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς», ανέφερε αρχικά ο Λαρισαίος αμυντικός ο οποίος στη συνέχεια τόνισε ότι θα πρέπει η Ένωση να δείξει την ανάλογη προσοχή.

«Μπορεί η κατάκτηση του κυπέλλου να αποτελεί πρωταρχικό μας στόχο, αλλά προέχει η πρόκριση επί του Ηρακλή και μετά τα… όνειρα»!

Η Vistabet σου προσφέρει τη δυνατότητα να στοιχηματίσεις μέσω κινητού και τάμπλετ στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα