Έρχεται ο μάνατζερ, «πρασινίζει» ο Βιγιαφάνιες!

Νίκος Αθανασίου
Έρχεται ο μάνατζερ, «πρασινίζει» ο Βιγιαφάνιες!

bet365

Ο εκπρόσωπος του Λούκας Βιγιαφάνιες, Μπρίαν Κόστα αναμένεται τις επόμενες ώρες στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί το deal με τον Παναθηναϊκό. Διπλό «ναι» από Ιντεπετιέντε και Παναιτωλικό!

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να κάνει το... μπαμ του Ιανουαρίου με την απόκτηση του Λούκας Βιγιαφάνιες, ο οποίος κάνει... παπάδες την τελευταία διετία με την φανέλα του Παναιτωλοικού ως δανεικός από την Ιντεπετιέντε. Οι «πράσινοι» την τελευταία εβδομάδα κινήθηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα για τον 25χρονο εξτρέμ και το deal (για το οποίο διαβάσατε έγκυρα και έγκαιρα το απόγευμα της Τρίτης) είναι μια ανάσα από την ολοκλήρωσή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, ο εκπρόσωπός του, Μπρίαν Κόστα, αναμένεται τις επόμενες ώρες στην Αθήνα για την τελική συνάντηση και την οριστικοποίηση της σπουδαίας αυτής μεταγραφής.

Ο «Βίγια» θέλει σαν... τρελός να υπογράψει στον Παναθηναϊκό και μάλιστα το έχει ζητήσει σαν προσωπική χάρη από τον πρόεδρο του Παναιτωλικού, Φώτη Κωστούλα, ο οποίος έχει ανάψει το... πράσινο φως για την παραχώρησή του μετά και το «σφράγισμα» της παραμονής των «καναρινιών» στην Σούπερ Λίγκα.

Εξάλλου, η ομάδα του Αγρινίου κινείται για την απόκτηση παικτών που θα καλύψουν το κενό και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελαν να αποτελέσουν εμπόδιο στην καριέρα ενός ποδοσφαιριστή που έτσι κι αλλιώς σε έξι μήνες θα αποχωρούσε από τον σύλλογο για να επιστρέψει στην Αργεντινή. Ο Πάναθηναϊκός τα έχει βρει με τον Παναιτωλικό για να πάρει άμεσα τον παίκτη και τον εντάξει στο δυναμικό του.

Όπως τα έχει βρει και με την Ιντεπετιέντε. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Αργεντινών, το κλαμπ έχει αποδεχτεί την πρόταση του «τριφυλλιού» που βρίσκεται κάπου στα μισά της ρήτρας που υπήρχε για τον Παναιτωλικό το καλοκαίρι του 2014(δηλαδή στα 400.000 ευρώ) και κάπως έτσι ο δρόμος του Βιγιαφάνιες προς την Λεωφόρο είναι... ορθάνοιχτος!

Φυσικά, αξίζει να σημειώσουμε πως στο «πράσινο στρατόπεδο» κρατούν χαμηλούς τόνους και δεν επιβεβαιώνουν το παραμικρό, πέρα από τις πρώτες επαφές για το μεταγραφικό status του παίκτη. Μάλιστα, θα συνεχίσουν να κρατούν χαμηλούς τόνους μέχρι να αποτυπωθούν όλες οι παραπάνω δεδομένες συμφωνίες στο... χαρτί και να ανακοινωθεί η απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που έχει αποδείξει πως μπορεί να κάνει την διαφορά!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα