ΠΑΟΚ: Απλά, είναι ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ (pics)

ΠΑΟΚ: Απλά, είναι ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ (pics)

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Απλά, είναι ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ (pics)

bet365

Το «γύρο του κόσμου» κάνει από χθες η… συνέντευξη του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στον εαυτό του, την οποία ανάρτησε στο Facebook.

Από το μεσημέρι της Τρίτης, μέσα σε ελάχιστα λεπτά, η «είδηση» βρισκόταν στις «πρώτες σελίδες» όλων σχεδόν των αθλητικών Μέσων του πλανήτη. Από τη Βουλγαρία, τη Γερμανία, την Αγγλία, την Γαλλία, όπου έχει αγωνιστεί στο παρελθόν, μέχρι την Κίνα, την Ινδονησία και τη Νέα Ζηλανδία όλοι ασχολήθηκαν και συνεχίζουν να ασχολούνται με την κίνηση του Μπερμπάτοφ.

Ανάλογη ήταν και η απήχηση-ανταπόκριση στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης με χιλιάδες κοινοποιήσεις και σχόλια.

Τα διεθνή ΜΜΕ ασχολούνται με το… περίεργο της υπόθεσης, να πάρει ο Μπερμπάτοφ την συνέντευξη από τον εαυτό του, αλλά στέκονται και στα όσα γράφει για τον ΠΑΟΚ και τις φήμες περί αποχώρησης σε συνδυασμό με την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Καλό θα είναι κάποια στιγμή να αντιληφθούν και στον ΠΑΟΚ το πραγματικό μέγεθος του Βούλγαρου σούπερ σταρ, που έχουν την τύχη και την τιμή να βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας τους…

Απλά, να σκεφτούν και να συνειδητοποιήσουν ποιος είναι ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα