AEK: Επένδυση με Ισνάλντο

AEK: Επένδυση με Ισνάλντο

Θοδωρής Βασίλης
AEK: Επένδυση με Ισνάλντο

bet365

Κι ενώ στην ΑΕΚ ψάχνουν για έτοιμους παίκτες που θα μπουν άμεσα στην ομάδα, παράλληλα κοιτάνε και το μέλλον με τον Εουγένιο Ισνάλντο της Νιούελς Ολντ Μπόις.

Μια πολύ καλή επένδυση για το μέλλον θεωρείται ο Εουγκένιο Ισνάλντο και στην ΑΕΚ δείχνουν αποφασισμένοι να προχωρήσουν με τον 22χρονο Αργεντινό εξτρέμ.

Όπως αναφέρει η «Ώρα των Σπορ» στην Ένωση πιστεύουν πολύ στο ταλέντο του Ισνάλντο και για τον λόγο αυτό έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν το θέμα και να τον φέρουν στην Ελλάδα άμεσα τον Ιανουάριο παρά το γεγονός ότι το καλοκαίρι μένει ελεύθερος.

Στις σκέψεις των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι είτε να αγοράσουν ένα ποσοστό των δικαιωμάτων του ή να παραχωρήσουν ένα ποσοστό μεταπώλησης για έναν παίκτη ο οποίος πριν από πέντε χρόνια είχε καπαρωθεί από την Μάντσεστερ Σίτι έναντι 175.000 λιρών χωρίς όμως ποτέ να προχωρήσει στην απόκτησή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα