Λεωφόρος... 66 μέρες μετά! (pic)

Λεωφόρος... 66 μέρες μετά! (pic)

Gazzetta team
Λεωφόρος... 66 μέρες μετά! (pic)

bet365

Ο κόσμος επιστρέφει στην Λεωφόρο, οι οπαδοί του Άγιαξ στο πλευρό των οπαδών του Παναθηναϊκού και το νέο ραντεβού για κινητοποιήσεις.

Ήταν 21 Νοεμβρίου όταν ο Παναθηναϊκός ήταν προγραμματισμένο να φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό στο μεγάλο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής, το οποίο όμως δεν ξεκίνησε ποτέ με απόφαση του διαιτητή Παππά. Μία απόφαση που είχε ως αποτέλεσμα την δημιουργία επεισοδίων και την τιμωρία της έδρας του «τριφυλλιού» για 4 αγωνιστικές, πέρα από την αφαίρεση βαθμών, το χρηματικό πρόστιμο και το λουκέτο στις θύρες 13 και 14 μέχρι το τέλος της σεζόν (σ.σ. εξαιρούνται τα play off).

Έκτοτε μεσολάβησαν 66 μέρες, οι «πράσινοι» υποδέχθηκαν τον Αστέρα Τρίπολης, τον Παναιτωλικό, τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Πανιώνιο χωρίς κόσμο, όμως σήμερα το ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου θα αποκτήσει και πάλι την ζωντάνια που του έλειπε... Έστω και αν το ένα «πέταλο» θα είναι άδειο λόγω της απόφασης του Σταύρου Κοντονή. Η ΠΑΕ όμως φρόντισε στην θέση της Θύρας 13 να γεννηθούν άλλες 11 και ήδη έχει γίνει η απαραίτητη προεργασία έξω από αυτές για την μετονομασία τους.

Όπως είναι αναμενόμενο, στο σημερινό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, θα συνεχιστούν και οι αντιδράσεις των οπαδών του Παναθηναϊκού κατά της απόφασης του Υφυπουργού Αθλητισμού, που πλέον αποτελούν σχεδόν καθημερινό φαινόμενο, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Τελευταίο παράδειγμα, μετά την Πορτογαλία, το Ισραήλ, την Ιταλία, πήρε η Ολλανδία. Οι οπαδοί του Άγιαξ στην γιορτή για τα 15 χρόνια του συνδέσμου «VAK410», εξέφρασαν και εκείνοι την συμπαράστασή τους στους φίλους του «τριφυλλιού» με ένα πανό που έγραφε στα ελληνικά «Ανοιχτή Θύρα 13».

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο λοιπόν, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έχουν δώσει ραντεβού στον κεντρικό σύνδεσμο της Θύρας 13 στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, προκειμένου να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα