Το πρόγραμμα των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Το πρόγραμμα των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας

bet365

Σήμερα είναι οι πρώτες αναμετρήσεις των προημιτελικών του Κυπέλλου με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό να θέλουν να βάλουν τις βάσεις πρόκρισης απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους όπως είναι ο Αστέρας κι ο Ατρόμητος. Δύσκολο έργο για τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη.

Σήμερα έχουμε την 1η αγωνιστική της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδα. Το κύριο μενού... σερβίρεται σήμερα με τρεις αναμετρήσεις.

Στις 15:45, ο Πανιώνιος υποδέχεται στη Νέα Σμύρνη τον ΠΑΟΚ. O Mαρίνος Ουζουνίδης θα έχει στα πλάνα του για πρώτη φορά τον Κενάν Μπαργκάν, ενώ ο Τούντορ θέλει να δει την ομάδα του να παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο και να παίρνει αποτελέσματα.

Βέβαια, σήμερα το έργο των παικτών του δεν είναι εύκολο απέναντι σε μια ομάδα που δίνει τη μάχη της για τα πλέι οφ.

Ο Oυζουνίδης δε αναμένεται να κάνει αλλαγές λογικά. Ο Διούδης θα είναι κάτω από το τέρμα κι οι Χατζησαΐα και Ρισβάνης θα είναι στα στόπερ. Δεξιά στην άμυνα είναι ο Βλάχος κι ο Οικονόμου αριστερά. Σιώπης και Κόρμπος θα αποτελούν... ασπίδα της άμυνας. Μασούρας και Καραμάνος θα είναι στα... φτερά της επίθεσης κι ο Μπακασέτας πίσω από τον Ανσαριφάντ.

Ο Κροάτης τεχνικός δεν υπολογίζει στους Κίτσιου, Βίτορ και Χαρίση. Ετσι, αναμένεται να παραταχθεί η ομάδα του σε σύστημα 4-2-3-1 με τους: Βελλίδη στο τέρμα και τους Μυστακίδη, Κόστα, Τζαβέλλα και Κοροβέση στην άμυνα. Αμυντικά χαφ οι Τζιόλης και Τσίμιροτ. Στον άξονα ο Πέλκας, στις πτέρυγες οι Ροντρίγκες και Μακ και στην κορυφή της επίθεσης ο Αθανασιάδης.

Στις 17:15 ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ατρόμητο. Ο Μπεργκ δεν υπολογίζεται, όπως κι οι Μαμούτε-Σάντσεθ που έκαναν θεραπεία.

Ο Τραϊανός Δέλλας δεν έχει στα σχέδιά του τον Πίτου Γκαρσία, αλλά από την άλλη υπολογίζει στον Λε Ταλέκ.

Ο Στραματσόνι αναμένεται να ξεκινήσει με τους Στιλ, Πράνιτς, Τελάντερ, Κουτρουμπή, Μέστο, Εσιέν, Ζέκα, Αμπέντ ή Εβανζελίστα, Κλωναρίδη ή Καλτσά, Πέτριτς και Μπουμάλ.

Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη, αναμένεται να ξεκινήσουν το ματς με τους: Μπάρκα, Κούρο, Φυτανίδη, λαζαρίδη και Μπιτόλο στην άμυνα. Κεϊτά, Ούμπιδες και Μπρίτο θα είναι στην τριάδα των χαφ, ο Ναπολεόνι στην κορυφή της επίθεσης κι οι Μπάλλας-Παπαδόπουλος.

Το σημερινό πρόγραμμα ολοκληρώνεται με το Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης. Ο Μάρκο Σίλβα έχει αφήσει εκτός αποστολής τους Σαλίνο, Κασάμ, Τσόρι και Σεμπά. Ετσι, αναμένεται να παραταχθούν οι νταμπλούχοι Ελλάδας με τους Καπίνο (παρά την παρουσία του Ρομπέρτο στην αποστολή), Μαζουακού, Ελαμπντελαουί, Μποτία και Σιόβας στην άμυνα και Μιλιβόγεβιτς-Ζντιέλαρ θα είναι τα δύο χαφ με τους Ντουρμάζ, Φορτούνη και Πάρντο πίσω από τον Ιντέγε.

Από την άλλη, ο Στάικος Βεργέτης θα παρατάξει την ομάδα του με τους Θεοδωρόπουλο κάτω από το τέρμα, Λούι, Σανκαρέ, Ζησόπουλο και Γιαννούλη στην άμυνα. Ιγκλέσιας και Κουρμπέλης στα χαφ και ο Μπερτόγλιο θα είναι πίσω από τον Γιάννου, με τους Στανισάβλιεβιτς - Μάσα στα άκρα. Απόντες για τους Αρκάδες είναι οι Λανθαρότε-Φούντας.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα