Τα δεδομένα για Φινμπόγκασον!

Τα δεδομένα για Φινμπόγκασον!

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για Φινμπόγκασον, οι Ισπανοί μιλούν για... ναυάγιο με Άουγκσμπουργκ παρά την επιθυμία του παίκτη και... αναζήτηση στην Premier League!

Τα δεδομένα για Φινμπόγκασον!

Ο Φινμπόγκασον είχε ζητήσει και πήρε άδεια από τον Ολυμπιακό, ώστε να ψάξει ομάδα, η επιθυμία του ήταν να παίξει στην Άουγκσμπουργκ, αλλά οι Γερμανοί δεν τα βρίσκουν με την Σοσιεδάδ. Πάντως ήδη και ο Ολυμπιακός - σύμφωνα με τους Ισπανούς - έχει ζητήσει από την Σοσιεδάδ να τερματιστεί ο δανεισμός του παίκτη.

Μπορεί ο Ισλανδός επιθετικός να τα έχει βρει σε όλα με τους Βαυαρούς, αλλά οι Βάσκοι περιμένουν κάτι περισσότερο. Δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση τις επόμενες ώρες, αν και το θέμα δεν δείχνει να προχωρά, τουλάχιστον αυτήν την στιγμή. Το Μόντρεαλ επιμένει για τον «Φίνμπο», πιέζει να τον αποκτήσει, αλλά συναντά την άρνηση του παίκτη, που θέλει μια καλύτερη Λίγκα και βασικά δεν θέλει να αφήσει την Ευρώπη, όπως σας γράψαμε από χθες. H Σοσιεδάδ φέρεται να έχει επαφές με ομάδα της Premier League (Σουόνσι και Άστον Βίλα), ενώ στο «κόλπο» παραμένουν Μπολόνια και Αταλάντα. Ο χρόνος κυλά αντίστροφα και ο παίκτης με την Σοσιεδάδ πιέζονται για την λύση.... Το ίδιο και ο παίκτης...

Best of internet