Το «ευχαριστώ» και οι νέοι στόχοι του Βλαχοδήμου (pic)

Gazzetta team
Το «ευχαριστώ» και οι νέοι στόχοι του Βλαχοδήμου (pic)

bet365

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα φοράει για τα επόμενα τρία χρόνια την φανέλα του Παναθηναϊκού και ο ίδιος μέσω facebook ευχαρίστησε και αποχαιρέτησε την Στουτγκάρδη...

Το δικό του αποχαιρετιστήριο μήνυμα έστειλε στους φίλους της Στουτγκάρδης, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος. Ο νεαρός γκολκίπερ ευχαρίστησε όλους όσους τον βοήθησαν στην Γερμανική ομάδα και έθεσε τους νέους του στόχους με τον Παναθηναϊκό.

Δείτε και διαβάστε τι ανάρτησε στο facebook:

«Πριν ανακοινώσω με μεγάλη χαρά το νέο μου προορισμό, θέλω να ευχαριστήσω πολλούς ανθρώπους,που ακούραστα απ'τα 14 μου στη Στουτγκάρδη με βοήθησαν και πίστεψαν σε μένα. Σας ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη σας,που μου δώσατε την ευκαιρία να ζήσω το όνειρο μου. Τώρα όμως είναι ώριμος ο καιρός να ανοίξω νέο κεφάλαιο και να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου. Στον Παναθηναϊκό θέλω να συνεχίσω να εξελίσσομαι,να πετύχω νέους στόχους και να αποδεικνύω συνεχώς τις ικανότητες μου! Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό!».

Bevor ich mit voller Freude meine neue Herausforderung angehe, möchte ich mich bedanken - bedanken bei so vielen...

Δημοσιεύτηκε από Odisseas Vlachodimos στις Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2016

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα