Η πρώτη του «Ελέ» με Βέροια (vid & pics)

Η πρώτη του «Ελέ» με Βέροια (vid & pics)

Νίκος Τσιώκος
Η πρώτη του «Ελέ» με Βέροια (vid & pics)

bet365

Δείτε την πρώτη προπόνηση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου ως τεχνικός της Βέροιας. «Υπάρχει μεγάλη προοπτική, εκτιμώ τον Γεωργιάδη», δήλωσε ο «Ελέ».

Πριν η Βέροια τον ανακοινώσει, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έκανε την πρώτη του προπόνηση ως νέος προπονητής της «βασίλισσας του Βορρά». Ο «Ελέ» ανέλαβε την τεχνική ηγεσία από τον Γιώργο Γεωργιάδη και αφού είχε συνάντηση με τη διοίκηση του συλλόγου της Ημαθίας και πρώτη γνωριμία με τους νέους του παίκτες, ξεκίνησε την προετοιμασία για το ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του, Στέλιο Βενετίδη.

«Υπάρχει μεγάλη προοπτική»

Με το πέρας του προγράμματος, έκανε και τις πρώτες δηλώσεις του τονίζοντας ότι στη Βέροια υπάρχει πολύ μεγάλη προοοπτική, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γεωργιάδη και αναφέρθηκε στα πράγματα που θα αλλάξει ενόψει του αγώνα της Κυριακής (31/1).

Στο ΟΑΚΑ, απέναντι στην ΑΕΚ, θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στον πάγκο της Βέροιας ο Ελευθερόπουλος. Σε απόδοση 1.61 στην Sportingbet, το ενδεχόμενο να σημειωθούν τουλάχιστον τρία γκολ.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για την επιλογή του να πάει στη Βέροια: «Υπάρχει πολύ μεγάλη προοπτική στη Βέροια. Η επιθυμία και η επιμονή του προέδρου να με φέρει με χαροποιεί ιδιαίτερα και αυξάνει τις απαιτήσεις και εύχομαι να ανταποκριθώ στις δικές του και στο όνομα της Βέροιας, που είναι μεγάλη και ιστορική ομάδα».

Για το πόσο εύκολο είναι να αλλάξει την ψυχολογία των παικτών: «Δεν είναι ότι δίνεις ένα χαπάκι σε κάποιον και παίρνει ψυχολογία! Μέσα από τη δουλειά και την κατανόηση των δεδομένων όταν ο παίκτης νιώθει δυνατός βελτιώνεται και η ψυχολογία του».

Για το αν θα δούμε κάτι διαφορετικό στο ματς με την ΑΕΚ: «Θα προσπαθήσω να κατανοήσω το συντομότερο δυνατόν τις δυνατότητες των παιδιών και να βγάλουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Δεν μπορείς να διαφοροποιήσεις και πάρα πολλά πράγματα αρχικά, ούτε είναι ότι πριν δεν είχε κάποιον προπονητή που δεν ήταν καλός. Ήταν πολύ καλός ο Γιώργος (Γεωργιάδης), τον εκτιμώ, οπότε ίσως δύο-τρία πραγματάκια, αλλά όχι πάρα πολλά».

Πολλές οι απουσίες

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό σκέλος, ο «Ελέ» έχει να αντιμετωπίσει τις πολλές απουσίες για το παιχνίδι με την Ένωση. Οι Αμπντούν, Γιουσούφ, Λόπεζ, Μπατιόν ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι Βεργώνης, Μπαλάφας συνέχισαν την αποθεραπεία τους, με τους τέσσερις πρώτους να είναι αμφίβολοι και τους δύο τελευταίους να είναι εκτός.

*Οι φωτογραφίες είναι από την επίσημη σελίδα της Βέροιας στο facebook.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα