Τάσεις φυγής ο Χογκ!

Δημήτρης Τομαράς
Τάσεις φυγής ο Χογκ!

bet365

Ο Άντριου Χογκ σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr έχει ζητήσει τουλάχιστον πέντε φορές από την διοίκηση της Καλλονής να αποχωρήσει και είναι αποφασισμένος να φύγει μετά το καλοκαίρι.

Η φετινή χρονιά δεν εξελίσσεται καθόλου καλά ούτε για την Καλλονή ούτε για τον Μαλτέζο κίπερ. Ο διεθνής τερματοφύλακας των Νησιωτών εδώ και αρκετό καιρό έχει τάσεις φυγής από την ομάδα, επειδή δεν συμφωνεί καθόλου με τον εν γένει τρόπο λειτουργίας της αλλά και το πως χειρίζεται η διοίκηση γενικότερα τον σύλλογο.

Ο Άντριου Χογκ σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr έχει ζητήσει τουλάχιστον πέντε φορές από την διοίκηση της Καλλονής να φύγει. Ωστόσο εισπράττει διαρκώς αρνητικές απαντήσεις και ενώ εδώ και σημαντικό διάστημα υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από ομάδες της Super League αλλά και από την Football League.

Ο ίδιος θεωρεί πως έχει έρθει η στιγμή να πάει σε μία ομάδα με πιο μεγάλες φιλοδοξίες και καλύτερο προγραμματισμό. Είναι αποφασισμένος μάλιστα να πάρει μεταγραφή το καλοκαίρι, εάν δεν καταφέρει να φύγει νωρίτερα...

Οι... ενστάσεις παικτών για Θεοδωρίδη και τα δεδομένα στην εποχή Καραγεωργίου

Αρκετοί παίκτες της Καλλονής πάντως είχαν τις... ενστάσεις και τις απορίες τους για το πως έμεινε τόσο καιρό στο τιμόνι της ομάδας ο Θαλής Θεοδωρίδης. Μάλιστα εάν δεν είχε παραιτηθεί μπορεί να μην είχε φύγει καν από τον σύλλογο.

Ένας τεχνικός που κέρδισε ελάχιστα ματς και που από ένα σημείο και έπειτα δεν ήταν σε θέση να εμπνεύσει ανάλογα τους παίκτες. Παρά τις σχετικές συζητήσεις και... ενοχλήσεις των παικτών η Καλλονή μέχρι και πριν από λίγο καιρό δεν είχε σκεφτεί καν να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή.

Τα νέα δεδομένα όμως δημιουργούν εν μέρει έναν ποδοσφαιρικό... παραλογισμό. Και αυτό διότι μετά την έλευση του Νίκου Καραγεωργίου από την διοίκηση οι απαιτήσεις αυξήθηκαν κατακόρυφα και ζητούσαν επιτακτικά το καλύτερο δυνατό και πράγματα που βάση δυναμικής, ρόστερ και βαθμολογικής θέσης δεν θα μπορούσαν να γίνουν. Και ο ίδιος ο Καραγεωργίου με το... καλημέρα είχε τρομερά παράπονα αλλά και πολύ μεγάλες απαιτήσεις από παίκτες συγκεκριμένων δυνατοτήτων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα