«Ελέ» και επίσημα στη Βέροια

«Ελέ» και επίσημα στη Βέροια

Νίκος Τσιώκος
«Ελέ» και επίσημα στη Βέροια

bet365

Προπονητής της Βέροιας είναι και επίσημα ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, καθώς ανακοινώθηκε για 1,5 χρόνο. Μαζί του και ο Βενετίδης.

Νωρίτερα ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έκανε την πρώτη του προπόνηση ως τεχνικός της Βέροιας. Με το τέλος αυτής, ο μέχρι πρότινος προπονητής του Πανθρακικού είναι και με τη... βούλα ο νέος της «βασίλισσα του Βορρά», καθώς ήρθε η ανακοίνωση της έναρξης της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Μάλιστα, το συμβόλαιό του είναι για 1,5 χρόνο, που σημαίνει ότι θα αναλάβει και το «χτίσιμο» του συλλόγου της Ημαθίας ενόψει της νέας σεζόν το ερχόμενο καλοκαίρι. Τέλος, να σημειώσουμε ότι και πάλι συνεργάτης του θα είναι ο Στέλιος Βενετίδης, όπως και στην ομάδα της Κομοτηνής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βέροια

Η Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της "Βασίλισσας" για 1,5 χρόνο. Άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Στέλιος Βενετίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα