Πράσινο... ντου για Βιγιαφάνιες!

Πράσινο... ντου για Βιγιαφάνιες!

Νίκος Αθανασίου
Πράσινο... ντου για Βιγιαφάνιες!

bet365

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Ιντεπετιέντε, ώστε να κάνει δικό του τον Λούκας Βιγιαφάνιες που ξεχωρίζει με την φανέλα του Παναιτωλικού.

Ο Παναθηναϊκός έχει πάρει... φόρα στο μεταγραφικό παζάρι και δεν σταματά! Οι «πράσινοι» έχουν απλώσει παντού τα μεταγραφικά τους ραντάρ και σύμφωνα με πληροφορίες ένας από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει στο «τριφύλλι» και κινούνται για την απόκτηση του, είναι ο Λούκας Βιγιαφάνιες του Παναιτωλικού! Ο Αργεντινός εξτρέμ ανήκει στην Ιντεπετιέντε, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον αργεντίνικο σύλλογο και θέλει να αποκτήσει άμεσα τα δικαιώματα του 25χρονου άσου, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με την φανέλα της αγρινιώτικης ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οψιόν που υπήρχε ανάμεσα στον Παναιτωλικό και την Ιντεπετιέντε ήταν κοντά στις 800.000 ευρώ. Οι απαιτήσεις, όμως, για τον Βιγιαφάνιες έχουν πέσει περίπου στο μισό της ρήτρας και από την στιγμή που ο Παναθηναϊκός βρήκε πρόσφορο έδαφος, κάνει ότι μπορεί για να «κλείσει» άμεσα και με τρόπο θετικό την συγκεκριμένη περίπτωση! Ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2016.

«Επαφή αλλά είναι περίπλοκη περίπτωση»

Η αντίδραση του Παναθηναϊκού ήταν άμεση. Τόνιζαν πως ναι μεν υπάρχει επαφή για τον ποδοσφαιριστή αλλά ούτε συμφωνία έχει προκύψει, ούτε είναι κοντά στην απόκτησή του, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ. Μάλιστα, χαρακτήριζαν την εν λόγω περίπτωση ιδιαίτερη περίπλοκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα