Εκτός αποστολής ο Μπεργκ

Εκτός αποστολής ο Μπεργκ

Νίκος Αθανασίου
Εκτός αποστολής ο Μπεργκ

bet365

Ο Μάρκους Μπεργκ, όπως αναμενόταν, έμεινε εκτός αποστολής για το αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι ενοχλήσεις που ένιωσε στον δικέφαλο ο Μάρκους Μπεργκ είναι η αιτία που ο Αντρέα Στραματσόνι δεν πήρε το ρίσκο και άφησε εκτός αποστολής τον Σουηδό επιθετικό για το αυριανό ματς με τον Ατρόμητο στην Λεωφόρο στο πλαίσιο των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι «πράσινοι» έκαναν ζέσταμα, «κορόιδο», ανοίγματα με μπάλα και παιχνίδι σε μικρό χώρο. Μπεργκ και Μαμούτε έκαναν θεραπεία ενώ ο Σάντσεθ απουσίαζε λόγω του γνωστού τραυματισμού στο χέρι.

Θα τα καταφέρει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ατρόμητο, χωρίς το βασικό του επιθετικό όπλο ; Στο 1.50 η νίκη των πρασίνων στην Sportingbet.

Στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Κουτρουμπής, Ταυλαρίδης, Τελάντερ, Μέστο, Πράνιτς, Νάνο, Εσιέν, Λαγός, Εβαντζελίστα, Στάικος, Αμπέντ, Ζέκα, Λουντ, Κλωναρίδης, Μπουμάλ, Καλτσάς και Πέτριτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα