ΠΑΟΚ: Θλάση και πάλι ο Χαρίσης!

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Θλάση και πάλι ο Χαρίσης!

bet365

Για τέταρτη φορά στην ίδια σεζόν, ο Χάρης Χαρίσης, μένει εκτός δράσης, εξαιτίας θλάσης!

Ο νεαρός μέσος του ΠΑΟΚ, που τέθηκε νοκ άουτ για το ματς του κυπέλλου με τον Πανιώνιο και την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα, υποβλήθηκε σήμερα το πρωί σε μαγνητική εξέταση, το αποτέλεσμα της οποίας έδειξε «επιφανειακή θλάση στον αριστερό δικέφαλο, σε διαφορετικό σημείο από τους προηγούμενους τραυματισμούς του», όπως αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ.

Την Πέμπτη, μετά την επιστροφή της ομάδας στη Θεσσαλονίκη, θα υποβληθεί εκ νέου σε μαγνητική τομογραφία για να αξιολογηθεί το πρόβλημα και να αποφασιστεί το διάστημα της απουσίας του.

Ο τραυματισμός μπορεί να είναι επιφανειακός, μικρής έκτασης, αλλά λόγω του πρόσφατου παρελθόντος και των συνεχόμενων τραυματισμών, το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ αποφάσισε να γίνει μια πολύ προσεκτική διαχείριση του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα