Παντού πρώτος ο Ολυμπιακός! (pic)

Παντού πρώτος ο Ολυμπιακός! (pic)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Παντού πρώτος ο Ολυμπιακός! (pic)

bet365

Με την χθεσινή επικράτηση του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στην Α1, κάθε κορυφή σε κάθε ομαδικό άθλημα είναι... ερυθρόλευκη!

Σαρωτικός σε κάθε άθλημα... σε κάθε ηλικία ο φετινός Ολυμπιακός.

Εχοντας φτάσει στα μισά της σεζόν, οι «ερυθρόλευκοι», σε όποιο άθλημα συμμετέχουν είναι πρώτοι! Αρκεί μια ματιά στις βαθμολογίες, για να το διαπιστώσετε.

Στη Super League, η διαφορά της ομάδας του Μάρκο Σίλβα από τη δεύτερη ΑΕΚ είναι στους 16 βαθμούς.

Στην Α1 ανδρών ο Ολυμπιακός είναι πλέον, αφού κάλυψε (και με το παραπάνω) τη διαφορά των πέντε πόντων του πρώτου αγώνα.

Στην Α1 μπάσκετ γυναικών, η κορυφή είναι και πάλι ερυθρόλευκη, με την ομάδα του Πειραιά να έχει κυριαρχήσει και στα δύο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Στην Α1 ανδρών του πόλο, ο Ολυμπιακός, φυσικά και είναι στην κορυφή με 27 βαθμούς έχοντας πίσω του τη Βουλιαγμένη (22).

Και στην Α1 πόλο γυναικών οι υπερπρωταθλήτριες Ευρώπης, οδεύουν για την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος.

Με 36 βαθμούς, στην κορυφή, είναι και στην Α1 βόλεϊ ανδρών κάτι που γίνεται και στην Α1 γυναικών με τη διαφορά των «ερυθρόλευκων» από τον Παναθηναϊκό να είναι στους έξι βαθμούς.

* Nα τονίσουμε ότι οι κορυφές δεν σταματούν εδώ για τον Ολυμπιακό. Πρώτος και στα τέσσερα Πρωταθλήματα Super League είναι ο Ολυμπιακός. Στο ποδόσφαιρο, εκτός από την πρώτη ομάδα τον ίδιο δρόμο ακολουθούν στα αντίστοιχα Πρωταθλήματα οι Νέοι, οι Παίδες και οι Έφηβοι!

Στο Πρωτάθλημα Super League K-20 μετά από την 19η ημέρα ο Ολυμπιακός είναι μόνος πρώτος με 44 βαθμούς μετά από 16 αγώνες ενώ τον ακολουθεί ο ΠΑΟΚ με 41 μετά από 17 αγώνες. Στο Πρωτάθλημα Super League K-17 o Ολυμπιακός είναι στην κορυφή μετά από την 16η ημέρα έχοντας 2 βαθμούς περισσότερους από την ΑΕΚ ενώ στην πρώτη θέση είναι και στο Κ-15!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα