Πράνιτς: «Καταλαβαίνουμε τους οπαδούς μας»

Πράνιτς: «Καταλαβαίνουμε τους οπαδούς μας»

Gazzetta team
Πράνιτς: «Καταλαβαίνουμε τους οπαδούς μας»

bet365

Ο Ντάνιελ Πράνιτς τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός είναι αυτός που την πληρώνει για όλα τα περίεργα που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, σημειώνοντας ότι κατανοεί τους φίλους της ομάδας.

«Ωριμάζουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι. Καταλαβαίνουμε καλύτερα τι μας ζητά ο προπονητής, ο καθένας έχει κατανοήσει τον ρόλο του και όλοι μαζί το συνολικό σχέδιο και γίνεται πιο εύκολο να αποδώσουμε καλά. Δημιουργούμε ευκαιρίες. Και στο ματς με τον Πανιώνιο είχαμε τόσες ευκαιρίες που ήταν απίθανο που δεν σκοράραμε» δήλωσε αρχικά ο Κροάτης χαφ στη Live Sport, προσθέτοντας: «Με αυτό τον τρόπο παιχνιδιού, θα έρθουν και τα γκολ και τα στατιστικά μας θα γίνουν καλύτερα. Στο πρώτο ημίχρονο χάσαμε ευκαιρίες, αλλά στην ανάπαυλα συμφωνήσαμε ότι πρέπει να ηρεμήσουμε και να πετύχουμε γκολ, να διατηρήσουμε τη συνοχή και την οργάνωσή μας, γιατί ξέραμε ότι θα είχαμε ευκαιρίες. Οπότε, απλώς έπρεπε να είμαστε υπομονετικοί στην περιοχή, το κάναμε και πετύχαμε δύο γκολ».

Ερωτηθείς για το διάλογό του με τους φίλους του Παναθηναϊκού μπροστά στο πανό, εξήγησε: «Τους είπα ότι τους καταλαβαίνω, τους νιώθω. Μερικές φορές τρελαίνομαι κι εγώ με όσα συμβαίνουν. Δεν μπορώ να το δείξω, γιατί είμαι ποδοσφαιριστής, αλλά ξέρω πως νιώθουν. Εμείς όμως, θέλαμε να συνεχιστεί το παιχνίδι και να νικήσουμε. Πήγαμε εγώ, ο Μάρκους και ο Ζέκα και τους μιλήσαμε, αλλά δεν θα σας πω τι ακριβώς είπαμε. Δεν είναι για τους δημοσιογράφους, είναι μεταξύ μας. Να ξέρουν όμως ότι τους καταλαβαίνουμε».

Καταλήγοντας, αναφέρθηκε και στο κλείσιμο της Θύρας 13, λέγοντας: «Είναι δύσκολο να περιγράψω τι νιώθω. Εμείς χρειαζόμαστε τους οπαδούς μας και όλο αυτό δεν είναι καλό για το ποδόσφαιρο. Πολλά περίεργα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά μόνο ο Παναθηναϊκός την πληρώνει. Κανένας άλλος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα