ΠΑΟΚ: Αμφίβολοι οι Κίτσιου και Βίτορ

ΠΑΟΚ: Αμφίβολοι οι Κίτσιου και Βίτορ

Απόστολος Παγώνης
ΠΑΟΚ: Αμφίβολοι οι Κίτσιου και Βίτορ

bet365

Μπορεί οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν οι Μιγκέλ Βίτορ και Στέλιος Κίτσιου να ήταν καθαρές όμως για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Πανιώνιο παραμένουν αμφίβολοι.

Ο Πορτογάλος αμυντικός που αντικαταστάθηκε από τον συμπατριώτη του Ρικάρντο Κόστα στο ματς με την ΑΕΚ, λόγο ενοχλήσεων στο ισχιακό νεύρο υποβλήθηκε σε εξετάσεις οι οποίες όμως ήταν καθαρές. Ωστόσο η συμμετοχή του στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανιώνιο δεν έχει ξεκαθαρίσει κάτι που αναμένεται να γίνει αύριο (26/1). Όσον αφορά τον Στέλιο Κίτσιου, που παραπονέθηκε για πόνους στα πλευρά του, έπειτα από γονατιά, οι εξετάσεις κι εδώ ήταν καθαρές. Την Τρίτη (26/1) θα ξεκαθαρίσει αν θα είναι στην διάθεση του Τούντορ για το ματς με τον Πανιώνιο.


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα