Τριανταφυλλόπουλος και με τη... βούλα στον Αστέρα (vid)

Νίκος Τσιώκος
Τριανταφυλλόπουλος και με τη... βούλα στον Αστέρα (vid)

bet365

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος αποτελεί και με τη... βούλα παίκτης του Αστέρα Τρίπολης, αφού ανακοινώθηκε τη Δευτέρα (25/1). «Ακόμη πιο ψηλά με τον Αστέρα».

Από την Παρασκευή (22/1) ο Αστέρας είχε γνωστοποιήσει μέσω του twitter τη συμφωνία με τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο για τα επόμενα 3,5 χρόνια.

Από τη Δευτέρα (25/1) είναι και τυπικά παίκτης των Αρκάδων, αφού ανακοινώθηκε η απόκτησή του, ενώ στο επίσημο κανάλι του συλλόγου στο youtube έχει ανέβει βίντεο με τις πρώτες προπονήσεις με τα «κιτρινομπλέ», καθώς και με τις δηλώσεις του.

Συγκεκριμένα, ευχήθηκε να πάει ακόμα πιο ψηλά η ομάδα της Τρίπολης με τη δική του προσθήκη στο ρόστερ και ξεκαθάρισε ότι η θέση του είναι στα στόπερ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΑΣΤΕΡΑ μέχρι τον Ιούνιο του 2019 και επέλεξε το νούμερο 5 για την κιτρινομπλέ του φανέλα! Δείτε το video με τις πρώτες του δηλώσεις στο ATFC.tv καθώς και την παρουσία του στις προπονήσεις της ομάδας μας!

Ο Τριανταφυλλόπουλος κατάγεται από το Δερβένι Κορινθίας, γεννήθηκε στις 3 Απριλίου του 1993, αγωνίζεται στο κέντρο άμυνας, ενώ έχει φορέσει 8 φορές τη φανέλα της Εθνικής Ελπίδων.

«Ακόμη πιο ψηλά με τον Αστέρα»

«Πιστεύω πως είναι μια πολύ καλή επιλογή για μένα και την καριέρα μου ο Αστέρας, καθώς έχει σταθερότητα τα τελευταία χρόνια και πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη. Πιστεύω ότι θα δείξω όσα αξίζω, θα δουλέψω σκληρά και θα προσπαθήσω να πετύχουμε όλοι μαζί τους στόχους. Ήταν πολύ σημαντικό για μένα η θέληση που έδειξε η ομάδα, ώστε να με προσθέσει στο ρόστερ της.

Οι άνθρωποι μου έδειξαν ότι με θέλουν και μπορούν να στηριχθούν πάνω μου. Έτσι κι εγώ πήρα την απόφαση να έρθω εδώ και θέλω να τους ανταμείψω. Η θέση μου είναι στόπερ. Εκεί παίζω από μικρός, αν και τα τελευταία χρόνια έχω παίξει και δεξί μπακ λόγω του ότι εκεί με χρειαζόταν η προηγούμενή μου ομάδα.

Πιστεύω πως μπορώ να παίξω καλύτερα ως στόπερ, αλλά όπου μου ζητηθεί να παίξω θα δώσω το 100% για να ανταποδώσω τα μέγιστα. Είναι καλό να υπάρχουν δυνατές ομάδες της περιφέρειας σε ένα πρωτάθλημα. Είναι πολύ καλό που ομάδα από την Πελοπόννησο καταφέρνει τόσα πολλά σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Με τη δική μου προσθήκη στην ομάδα, θέλω να πάμε ακόμη πιο ψηλά. Προσκαλώ όλο τον κόσμο της Τρίπολης και της Πελοποννήσου να έρχεται και να μας στηρίζει», είπε, μετά την ανακοίνωσή του.

Η καριέρα του

2010-2011 Παναθηναϊκός -

2011-2012 Παναθηναϊκός -

2012-2013 Παναθηναϊκός 21 -

2013-2014 Παναθηναϊκός 39 1

2014-2015 Παναθηναϊκός 36 1

2015-2016 Παναθηναϊκός 7 -

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα