Νιόπλιας και επίσημα στον ΟΦΗ

Νιόπλιας και επίσημα στον ΟΦΗ

Gazzetta team
Νιόπλιας και επίσημα στον ΟΦΗ

bet365

Την έναρξη της συνεργασίας με τον Νίκο Νιόπλια ανακοίνωσε και επίσημα ο ΟΦΗ... «Δεν θα ερχόμουν αν δεν το πίστευα», είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο Έλληνας τεχνικός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στα χέρια του Νίκου Νιόπλια ανατίθεται και επίσημα το τιμόνι του ΟΦΗ και η εν λευκώ καθοδήγηση της ομάδας, από την Διοικούσα Επιτροπή, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου.

Ο 51χρονος προπονητής που είχε συμφωνήσει προφορικά με τους ανθρώπους του ΟΦΗ, απο την προηγούμενη εβδομάδα, έδωσε και τυπικά τα χέρια με την διοίκηση της ομάδας και απο την Πέμπτη (28/1) μπαίνει μπροστά στην μάχη, που θα δώσει ο ΟΦΗ για να πετύχει το στόχο και να ξεφύγει από την Γ Εθνική.

Ο Νίκος Νιόπλιας την Δευτέρα το βράδυ (25/1), παρέστη στη συνεδρίαση της Διοικουσας Επιτροπής του ΟΦΗ και ανέλυσε το πλάνο του για την κρητική ομάδα, σε αγωνιστικά, οργανωτικά και μεταγραφικά ζητήματα, στα οποία υπήρξε ταύτιση απόψεων.»

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Έλληνας τεχνικός, δήλωσε: «έχω μιλήσει από την προηγούμενη εβδομάδα με ανθρώπους της ομάδας και τα έχουμε πεί. Ηθελα νας σας γνωρίσω όλους απο κοντά και να σας αναλύσω το πλάνο μου και τις σκέψεις μου για την ομάδα. Αλλά να ακούσω και τις δικές σας απόψεις. Οπως και εσείς μπήκατε σε μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα, έτσι και εγώ έρχομαι να βοηθήσω. Αν δεν πίστευα ότι μπορούμε να πετύχουμε, δεν θα ερχόμουν. Θα δώσω το 100% για να βοηθήσω με τον τρόπο μου την ομάδα».

Στο πλευρό του Νίκου Νιόπλια θα βρεθεί ο Θανάσης Κολιτσιδάκης, ενώ το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο μένει ως έχει...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα